Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Eļļu un smērvielu ražotājam un tirgotājam SIA “United Oils” ierosināts tiesiskās aizsardzības process, liecina Lursoft dati.

Iepriekš tiesiskās aizsardzības process uzņēmumam bija ierosināts arī 2017.gada beigās, bet tas izbeigts 2018.gada martā.

Balstoties uz VID sniegtajiem datiem, SIA “United Oils” ir izveidojies 128,94 tūkstošu eiro liels nodokļu parāds, VID piemērojis uzņēmumam liegumu arī reģistrēt komercķīlas, tās pārreģistrēt, pārjaunot un grozīt. Lursoft Kavēto maksājumu datu bāzē atrodamā informācija rāda, ka uzņēmumam reģistrēts arī neapmaksāts rēķins. Tā apmaksas termiņš tiek kavēts jau vairāk nekā 50 dienas.

SIA “United Oils” īpašnieki ir piecas fiziskas personas, no kurām vairākuma daļu īpašnieks un reizē arī uzņēmuma patiesais labuma guvējs ir Džeihuns Zalovs.

Pēdējos divos gados SIA “United Oils” strādājis ar zaudējumiem, kas 2018.gadā pārsnieguši jau 1 miljonu eiro. Pēdējie trīs gadi iezīmējušies arī ar uzņēmuma apgrozījuma kritumu, tam 2018.gadā noslīdot līdz 2,97 miljoniem eiro, kas ir par 44,8% mazāk nekā 2017.gadā.

Kā iesniegtajā gada pārskatā norādījusi SIA “United Oils” vadība, uzņēmuma darbības rezultātu 2018.gadā būtiski ietekmējusi neatgūstamo debitoru parādu norakstīšana un lēnas apgrozības un bojāto krājumu atlikumu vērtīgas samazinājums.

2019. gadā gan SIA “United Oils” plānoja palielināt apgrozījumu par 10%, kā arī automatizēt un palielināt ražošanas jaudas.

Iesniegtais gada pārskats rāda, ka 2018.gadā SIA “United Oils” nodarbināja 30 darbiniekus.

Komentāri

Pievienot komentāru