Jaunākais izdevums

Pazīstamo ASV noziedznieku pāra Bonijas un Klaida, kas Lielās depresijas laikā kļuva par visā valstī zināmiem banku aplaupītājiem, personīgās lietas nonākušas izsolē.

Izsoļu nama RR Auction organizētajā izsolē būs iespējams iegādāties retus likumpārkāpējiem kādreiz piederējušus priekšmetus, tostarp, desmit karātu zelta pulksteni (izsoles sākumcena 10 tūkstoši ASV dolāru), Bonijas kosmētikas kastīti (2,5 tūkstoši dolāru), vēstules un abu likumpārkāpēju revolverus (37 tūkstoši dolāru).

Tāpat izsoļu nams paredzējis pārdot arī cita slavena ASV gangstera Ala Kapones mīlestības vēstules sievai, kas rakstītas no bēdīgi slavenā Alkatrazas cietuma.

Bonija Elizabete Pārkere un Klaids Česnats Barovs ASV aizvadītā gadsimta divdesmitajos un trīsdesmitajos gados nodarbojās ar banku laupīšanām. Viņu izveidotā banda bija atbildīga arī par vairākām slepkavībām. Neskatoties uz to, noziedznieku pāris ticis romantizēts. Bonija un Klaids tika nogalināti 1934. gada maijā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Latvijā viesosies ASV lielākā latīņamerikāņu noziedzīgā grupējuma bijušais līderis Antonio Fernandess

Dienas Bizness, 17.02.2017

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijā ar priekšlasījumu uzstāsies bijušais ASV lielākā latīņamerikāņu noziedzīgā grupējuma līderis, tagad starptautiski atzīts pārmaiņu vadības eksperts Antonio Fernandess, informē starptautiskās konferences Stratēģiskā domāšana. Radoši valstij un biznesam organizatori.

Fernandess, reiz dēvēts arī par King Tone, ir spilgta un neparasta personība, kas spēja motivēt pārmaiņām un pārveidoja savu 7000 cilvēku lielo bandu par aktīvu un organizētu sociālo kustību ar milzīgu spēku vietējā komūnā. Tīņu gados viņš ir bijis atkarīgs no kreka, par narkotiku izplatīšanu notiesāts uz 15 gadiem, bet pēc iznākšanas no cietuma sācis pārveidot savu un apkārtējo cilvēku dzīvi.

Latin Kings ir viena no vispazīstamākajām narkotiku bandām ASV, Ņujorkā tās nodaļu 1986.gadā, esot cietumā, izveidoja Luiss Felipe. 90.gadu otrajā pusē Felipe nodeva vadību Fernandesam, jo šim «leitnantam» tuvākajā laikā nedraudēja cietums.

Komentāri

Pievienot komentāru