Būve

Infrastruktūras drošības uzņēmums SafeRoad Latvijā reģistrējis 390 milj. Ls ķīlu

Gunta Kursiša, 06.08.2012

Jaunākais izdevums

Pagājušajā nedēļā ceļu un citas infrastruktūras drošības nodrošināšanas uzņēmums a/s SafeRoad reģistrējis vairāk nekā 390 milj. Ls vērtu ķīlu, liecina Uzņēmumu reģistra iknedēļas statistika.

Uzņēmums, kas ražo, piegādā, uzstāda un labo brauktuvju, tiltu un gājēju daļas norobežojošās sistēmas, ir 390 milj. Ls apjomīgās ķīlas parādnieks, savukārt šīs ķīlas devējs ir AB Via Con International, bet ķīlas ņēmējs – Nordea Bank AB.

Saskaņā ar informāciju uzņēmuma starptautiskajā mājas lapā, SafeRoad ražo, uzstāda un remontē tiltu aizsargbarjeras, piemēram, margas, skaņas aizsargbarjeras, gājējus norobežojošās sistēmas un margas, transportlīdzekļus ierobežojošās barjeras un šo barjeru vārtus, kā arī citus ar ceļu un infrastruktūras drošību saistītus produktus, piemēram, zīmju krāsošanu uz ceļa.

Patlaban SafeRoad grupa darbojas 23 valstīs, un tajā strādā 2,6 tūkstoši darbinieku. Uzņēmums darbojas aptuveni 60 gadus.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Pērn lielāko komercķīlu 527 miljonu latu apmērā reģistrējis ar Bites Grupu saistīts uzņēmums

Gunta Kursiša, 10.01.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

2012. gadā lielāko komercķīlu ar prasījuma summu 527,10 miljoni latu reģistrējis finanšu nozares uzņēmums SIA EECF Bella FinCo, kuras īpašniece ir Norvēģijā reģistrētā kompānija Bite Finance International B.V., liecina Lursoft informācija.

SIA EECF Bella FinCo, kuras pamatdarbības veids ir naudas līdzekļu pārvaldes funkciju nodrošināšana Bites Grupas sabiedrībām – UAB Bite Lietuva, UAB TeleTower, SIA Bite Latvija, SIA TeleTower un Bite Finance International BV, vairāk nekā 527 miljonus latu apjomīgās ķīlas ņēmējs ir Deutsche Bank AG, London Branch. Kopumā pagājušā gada laikā SIA EECF Bella FinCo reģistrētas trīs jaunas komercķīlas – 527,1 milj. Ls, 26,5 milj. Ls un 26,5 milj. Ls apjomā.

Uzņēmums Bite Db.lv sīkākus komentārus par reģistrēto komercķīlu nesniedza, vien norādīja, ka ķīla izdota jau 2007. gadā un 2012. gadā tika pagarināta.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Lielākās ķīlas reģistrē telekomunikāciju un atkritumu savākšanas uzņēmumi

Gunta Kursiša, 06.08.2012

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Televīzijas nodrošinātāja SIA Balticom TV aizvadītajā nedēļā reģistrējusi divas ķīlas – katru vairāk nekā 29,5 milj. Ls apmērā, tāpat divas 27 milj. Ls ķīlas reģistrējusi Liepājas atkritumu savākšanas SIA Eko Kurzeme, liecina Uzņēmumu reģistra statistika par pagājušo nedēļu.

Vienas no vairāk nekā 29,51 milj. Ls apjomīgās komercķīlas devējs ir SIA Baticom TV, savukārt otras ķīlas devējs ir telekomunikācijas pakalpojumu sniedzējs SIA Latvijas Datoru tīkli. Abu ķīlu parādnieks ir SIA Balticom TV, bet ķīlas ņēmējs ir a/s SEB banka.

Tāpat aizvadītajā nedēļā divas 27,1 milj. Ls komercķīlas reģistrējusi arī Liepājas atkritumu savākšanas SIA Eko Kurzeme. Ķīlas ņēmējs ir Nordea Bank Finland Plc., vienas no Eko Kurzeme ķīlas devējs ir šķirotu materiālu pārstrādes uzņēmums SIA Eko Baltija, kas sniedz konsultācijas komercdarbībā un vadībzinībās, kā arī veic centrālo biroju darbību.

Komentāri

Pievienot komentāru