Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

“Dr. Solomatina Acu centrs” sadarbībā ar Swedbank ieguldījis vairāk nekā 300 tūkstošus eiro jaunākās paaudzes femtolāzera VisuMax 800 refraktīvo operāciju iekārtas iegādē.

Šī iekārta ļaus uzlabot acu ārstniecības procesu, samazinot gan acu operāciju laiku, gan arī potenciālos pēc operāciju komplikāciju riskus pacientiem.

Ar jauno iekārtu klīnikas ārsti varēs veikt gan redzes korekcijas, gan radzenes transplantācijas operācijas.

Kā norāda klīnikas vadītājs Prof. Igors Solomatins, “šī iekārta ļaus strādā ne tikai ātrāk, bet arī drošāk. Acu ārstniecība ir kā juveliera darbs – pat mazākai detaļai vai liekai operācijas minūtei ir liela nozīme pacienta atveseļošanās procesā. Tāpēc ar jauno iekārtu mēs varēsim ne tikai paveikt acu operācijas ātrāk, atslogojot acu ķirurgu darbu, bet arī samazināsim ķirurģiskās iejaukšanās laiku, kas savukārt samazina arī operācijas komplikāciju risku. Pacientiem tas nozīmēs ātrāku un galvenais efektīvāku atveseļošanos.”

“Dr. Solomatina Acu centrs” darbojas jau kopš 1995. gada profesora Igora Solomatina vadībā. Uzņēmums ir Solomatinu ģimenes bizness - vadītāja Prof. Igora Solomatina dēli arī ir acu ārsti, kuri turpina ģimenē uzkrāto zināšanu pielietošanu darbā klīnikā.

Jaunu ārstniecības iekārtu iegādē klīnika jau gadiem sadarbojas ar SIA “KJ Serviss”.

Kā norāda Swedbank Mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanas daļas vadītājs Jānis Zaļums, “mazo un vidējo uzņēmumu segmentu Latvijā bieži vien tā arī uztver, kā ģimenes biznesu, kas attīstās balstoties savas ģimenes tradīcijās.

“Dr. Solomatina Acu centrs” nodarbina 38 darbiniekus.

Komentāri

Pievienot komentāru