Citas ziņas

Jaunais vilnis paliek ar Jūrmalu un Paulu

Lelde Petrāne, 30.07.2012

Komponists, "Jaunā viļņa" līdzpriekšsēdētājs Igors Krutojs uzstājas konkursa "Jaunais vilnis 2012" noslēguma koncertā Dzintaru koncertzālē.

Foto: LETA

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

«Pirmās desmitgades mērķis - labiekārtot tualetes Dzintaru koncertzālē - ir sasniegts. Jūrmalas pašvaldība iegādājusies vēl divas lielas tualetes Jaunā viļņa dalībnieku vajadzībām - tagad tualešu skaits ir divreiz lielāks nekā līdz šim. Nākamās desmitgades mērķis - Dzintaru koncertzāles rekonstrukcija,» konkursa noslēgumam veltītajā preses konferencē teicis pasākuma galvenais rīkotājs - uzņēmējs un komponists Igors Krutojs, vēsta laikraksts Diena.

«Runājot par Jaunā viļņa likteni, varu teikt, ka nav nemaz tik slikti. Jaunais vilnis paliek kopā ar Latviju, Jūrmalu un Raimondu Paulu,» viņš piebildis.

Arī R. Pauls apstiprinājis, ka «Maskava ir ieinteresēta turpināt projektu šeit, saprotot, ka Itālijā un Francijā šis pasākums nevienam nav vajadzīgs».

«Mūsu pasākums nav politisks, taču to visu laiku mēģina politizēt, un dažādas partijas mēģina no tā kaut ko sev izspiest. Šādu reakciju izraisīja piektdien notikušais nakts koncerts 11. novembra krastmalā Rījā, jo šī vieta esot svēta un tajā nedrīkst dejot. Pols Makartnijs ir uzstājies Maskavas Sarkanajā laukumā - viņš dziedāja Yesterday blakus Ļeņina mauzolejam. Kas tajā ir slikts?» norādījis I. Krutojs.

Jaunajā vilnī šogad uzvarēja Krievijas dziedātāja Nilū, kura nedaudz atgādina gan Liliju Alenu, gan Rianu. Viņai piešķirta 50 000 eiro balva.

Savukārt Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs šorīt LNT raidījumā 900 sekundes norādīja, ka nav zināms, vai nākamajā gadā Rīgā, 11.novembra krastmalā notiks Jaunā viļņa diskotēka, tomēr piedāvājumu uzrīkot līdzīgu pasākumu varot iesniegt jebkurš.

Pēc Ušakova domām, pasākums izdevies, «jo par tik demokrātiskām cenām atnākt un paklausīties tos mūziķus, kurus nesen redzēja, uzstājoties televīzijā, ir lieliski».

Komentāri

Pievienot komentāru