Citas ziņas

Jaunzemes-Grende, citējot Koko Šaneli, tikusi pie «savām smaržām»

Dienas Bizness, 16.01.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende, izmantojot Koko Šaneles citātu «Domājiet par mani, ko jūs gribat, es par jums nedomāju vispār», likusi sarosīties arī sociālo tīklu entuziastiem, kas jau paspējuši izveidot un publicēt ironiskas ilustrācijas.

Viena no šādām ilustrācijām «klejo» Facebook, kur kultūras ministrei piedēvētas smaržas «Žanel».

Jau ziņots, ka kulūras ministre, atspēkojot kritiku par komandējumu Austrālijā, žurnālistiem izteica Koko Šaneles citātu «Domājiet par mani, ko jūs gribat, es par jums nedomāju vispār». Vēlāk ministre nāca klajā ar atvainošanās paziņojumu, kurā viņa skaidro, ka ar citātu esot domāta vēršanās pret vardarbību internetā un sociālajos tīklos, kuros atsevišķi cilvēki anonīmā un aizvainojošā veidā izsmej savus līdzcilvēkus, nevis pret sabiedrību kopumā.

Jau ziņots, ka plašu mediju un sabiedrības uzmanību izraisīja ministres komandējums Austrālijā.

Kā rakstīts, stiprinot dzimtenes saites ar diasporu, kultūras ministre no Ziemassvētkiem līdz pat 5. janvārim atradās Austrālijā. Saistībā ar neoficiālo informāciju par veidu, kādā lidojumam uz Austrāliju un atpakaļ varētu būt iegādātas aviobiļetes Ž. Jaunzemei-Grendei un viņas dzīvesbiedram Antam Grendem, portāls Pietiek.com vērsās ar iesniegumu Valsts policijā. Policijai lūgts sākt kriminālprocesu, lai izvērtētu informāciju par iespējamu noziegumu.

Autors: Edgars Eglītis

Komentāri

Pievienot komentāru