Mazumtirdzniecība

Jelgavā aplaupīta degvielas uzpildes stacija; laupītāju guvums - 70 eiro

LETA, 16.01.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

#Divas personas ar nazi esot ienākušas «Circle K» DUS un pieprasījušas naudu no kases.

Šorīt Jelgavā aplaupīta degvielas uzpildes stacija (DUS), no kuras laupītājiem izdevies nolaupīt 70 eiro, apstiprināja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā inspektore Diāna Briede un «Circle K Latvia» pārstāvji.

Divas personas ar nazi esot ienākušas «Circle K» DUS Akadēmijas ielā un pieprasījušas naudu no kases.

«Circle K» mazumtirdzniecības direktors Viesturs Astičs norādīja, ka laupīšanas laikā uzpildes stacijā atradās uzņēmuma darbiniece, kura fiziski nav cietusi un ir palīdzējusi policijai noskaidrot notikušā apstākļus.

«DUS darbiniece rīkojās atbilstoši uzņēmuma mācībās inscenētajām laupīšanas situācijām un pateicoties tam, ka mūsu DUS darbinieki ievēro augstās «Circle K» drošības prasības, piemēram, nodrošinot minimālu naudas atlikumu kasē, laupītājiem izdevies nolaupīt 70 eiro no DUS kases,» skaidroja Astičs.

Tā kā drošība ir viena no «Circle K» prioritātēm, uzņēmums regulāri organizē darbinieku apmācības drošības jautājumos, turklāt ne tikai teorētiskas, bet arī praktiskas, piemēram, inscenējot laupīšanas gadījumus DUS. To plānots praktizēt arī turpmāk, atzīmēja Astičs.

Viņš piebilda, ka pēc šīs laupīšanas uzņēmums neplāno vērsties pie apdrošinātāja, jo zaudētā naudas summa ir mazāka par apdrošināšanas pašrisku.

Informāciju par laupīšanu policija šorīt saņēma plkst.6.07. Cilvēki laupīšanas laikā nav cietuši. Par notikušo tiks sākts kriminālprocess.

Komentāri

Pievienot komentāru