Atpūta

Krievijas skaistumkaraliene: manu valsti gabalos sarauj negodīgi cilvēki

Jānis Rancāns, 22.11.2012

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Krievijas kandidāte skaistuma konkursā Mis Zemeslode 2012 izraisījusi pamatīgu skandālu, kad reklāmas video kritizējusi savā valstī valdošo korupciju un norādījusi uz dažādām Krievijas problēmām, nosaucot to par lielu un nabadzīgu valsti.

24 gadus vecā Natālija Pereverzeva uz jautājumu, kāpēc viņa lepojas ar savu tēvzemi sniedza atbildi, ka bez tās nevar sevi iedomāties. «Mana valsts ir viss, kas man pieder – cilvēki, kurus es mīlu. Krievija ir silta un gaiša,» sacīja N. Pereverzeva.

Tomēr tajā pašā laikā Krievija ir arī daudz cietusi valsts, kuru bez žēlastības gabalos sarauj negodīgi cilvēki, savā video vēstījumā pauda N. Pereverzeva.

«Mana Krievija ir arī kā liela artērija, no kuras tās labklājību izsūc pāris «izredzēto» cilvēku. Krievija ir ubagotājs. Mana Krievija nespēj palīdzēt saviem pensionāriem un bāreņiem. Tā asiņo no iekšienes – ārsti un skolotāji no tās bēg. Mana Krievija ir nepārtraukts karš Kaukāzā. Mana Krievija gāza fašismu, taču uzvaru ieguva uz miljoniem cilvēku dzīvību rēķina,» uzskaita N. Pereverzeva.

Pati N. Pereverzeva, kura patlaban atrodas Filipīnās, norāda, ka teikto domājusi no visas sirds, vēsta ABC News. Tomēr Krievijā tas izsaucis sašutuma vētru un daudzi masu mediji uzskata, ka tādējādi viņa grāvusi valsts starptautisko prestižu.

«Tas bija mans personīgais viedoklis. Es mīlu Krieviju un esmu lepna par tās vēsturi un cilvēkiem. Es domāju, ka katrs Krievijas iedzīvotājs piekritīs manam teiktajam,» ABC News sacīja N. Pereverzeva. Viņas vārdus apliecina arī laikraksta Komsomolskaya Pravda veikta tiešsaistes aptauja, kurā N. Pereverzevas teiktajam piektrituši 93% respondentu.

Tikmēr N. Pereverzevas aģents pieļāvis, ka Krievijas Mis Zemeslode 2012 dalībniece pati īsti neesot aptvērusi, ko saka, un tas viss tapis emociju iespaidā.

Komentāri

Pievienot komentāru