Jaunākais izdevums

Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) akceptējusi Zviedrijas apdrošinātāja «Telia Forsakring» filiāles atvēršanu Latvijā, liecina FKTK publiskotā informācija.

Pēc FKTK vēstītā, Latvijā filiālei ir tiesības sniegt apdrošināšanas pakalpojumus īpašuma apdrošināšanā pret uguns un dabas stihiju postījumiem, kā arī īpašuma apdrošināšanā pret citiem zaudējumiem.

FKTK šogad 8.janvārī informējusi Zviedrijas finanšu uzraudzības iestādi, ka tā neiebilst, ka «Telia Forsakring» atver filiāli Latvijā.

Apdrošināšanas kompānijas filiāles Latvijā juridiskā adrese ir Lielvārdes iela 8A.

«Telia Forsakring» filiāle Latvijā komercreģistrā iegrāmatota 2018.gada 20.novembrī, liecina «Firmas.lv» informācija. Filiāles vadītājs ir Matss Jūhans Gregorsons (Mats Johan Gregorsson).

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijas Apdrošinātāju asociācijas (LAA) biedru sapulcē uzņemti divi jauni biedri - "Balcia Insurance" un "Telia Forsakring" filiāle Latvijā, informē LAA.

Tagad LAA ir kopumā 14 biedri - 10 riska un četri dzīvības apdrošinātāji, kuri kontrolē vairāk nekā 96% no Latvijas apdrošināšanas tirgus.

"Balcia Insurance" ir Latvijā dibināta risku apdrošināšanas kompānija ar centrālo biroju Rīgā un filiālēm Lietuvā, Polijā un Vācijā. Netiešā veidā būtiska līdzdalība "Balcia Insurance" kapitālā, pēc Latvijas Bankas datiem, ir Gintam Dandzbergam, Paulam Dandzbergam un Martam Dandzbergam - katram no 20% līdz 33%.

Savukārt Zviedrijas uzņēmuma "Telia Forsakring" filiāle Latvijā tika atvērta 2019.gadā. Uzņēmums nodarbojas ar īpašuma, piemēram, mobilo tālruņu apdrošināšanu.

LAA ir dibināta 1993.gada 12.augustā, tā pārstāv Latvijas apdrošināšanas nozares kopējās intereses, lai veicinātu Latvijas apdrošināšanas nozares attīstību.

Komentāri

Pievienot komentāru