Citas ziņas

Lielākais pagājušajā nedēļā reģistrētais uzņēmums Borgcamp invest

Gunta Kursiša, 14.10.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Aizvadītajā nedēļā Latvijā reģistrēti 307 jauni uzņēmumi, no kuriem lielākie ir SIA Borgcamp invest un SIA TeploStek, liecina Uzņēmumu reģistra apkopotā statistika.

SIA Borgcamp invest pamatkapitāls ir 400 tūkstoši latu, un uzņēmuma juridiskā adrese ir Rīga, Dārzcienma iela 60. Pašlaik vēl nav pieejami dati par pagājušajā nedēļā reģistrētā uzņēmuma darbības veidiem. Borgcamp invest vienīgais valdes loceklis ar tiesībām uzņēmumu pārstāvēt atsevišķi ir Uzbekistānas pilsonis Bakhodirs Ismailovs (Bakhodir Ismailov), liecina Lursoft informācija.

Otrs aizvadītajā nedēļā lielākais reģistrētais uzņēmums ir SIA TeploStek, kura pamatkapitāls veido 200 tūkstošus eiro (aptuveni 140 tūkst. Ls). TeploStek reģistrēts Rīgā, Rojas ielā 15. Uzņēmuma valdē darbojas viena amatpersona – Krievijas Federācijas pilsonis Andrejs Tolmačjovs, kuram ir tiesības uzņēmumu pārstāvēt atsevišķi. Pašlaik nav zināmas uzņēmuma darbības jomas.

Trešais pagājušajā nedēļā lielākais jaunreģistrētais uzņēmums ir a/s Land&home, kura pamatkapitāls ir 60 tūkstoši eiro jeb aptuveni 42 tūkst. Ls. Uzņēmuma juridiskā adrese ir Gunāra Astras iela 8B, Rīga. Kompānijas vienīgais valdes loceklis ar tiesībām pārstāvēt uzņēmumu atsevišķi ir Latvijas pilsonis Kārlis Opincāns, savukārt uzņēmuma padomē darbojas Latvijas pilsoņi Aleksejs Gaļicins (padomes priekšsēdētājs), Jānis Opincāns (padomes priekšsēdētāja vietnieks) un Krievijas Federācijas iedzīvotāja Irina Gladkika (Irina Gladkikh).

Aizvadītajā nedēļā lielāko jaunreģistrēto uzņēmumu pieciniekā atrodas arī Krāslavas novada Krāslavas pagasta Gribuļos reģistrētā SIA Oāze K ar 14,9 tūkstošu Ls pamatkapitālu. Uzņēmuma valdā darbojas tās priekšsēdētājs Krievijas valstspiederīgais Aleksejs Sorokins, vācietis Andrea Stritcs (Andrea Strizs) un Latvijas iedzīvotājs Andris Ignatjevs.

Piektais lielākais pagājušajā nedēļā reģistrētais uzņēmums ir SIA AB Agency, kuras pamatkapitāls veido 7,12 tūkstošus eiro jeb aptuveni piecus tūkstošus latu. Uzņēmuma juridiskā adrese ir Traleru iela 2C, Rīga. Kompānijas valdē darbojas divas amatpersonas – Edgars Bukšs un Raivo Jumis.

Kopumā aizvadītajā nedēļā Latvijā reģistrēto uzņēmumu skaits ir par 20 lielāks nekā iepriekšējā nedēļā. No kopējā skaita visvairāk jeb 283 tika reģistrētas sabiedrības ar ierobežotu atbildību, 18 – individuālie komersanti, 28 - biedrības.

Komentāri

Pievienot komentāru