Finanses

Lielākais reģistrētais uzņēmums aizvadītajā nedēļā – SIA ABLV Building Complex

Žanete Hāka, 12.12.2016

Jaunākais izdevums

Pagājušajā nedēļā Uzņēmumu reģistrā un Komercreģistrā ierakstīti 172 jauni subjekti, kas ir tikpat, cik pirms nedēļas, liecina UR dati.

Biedrību un nodibinājumu reģistrā tika reģistrēti 28 subjekti. No kopējā skaita visvairāk jeb 148 bija sabiedrības ar ierobežotu atbildību un 15 individuālie komersanti.

Pagājušajā nedēļā likvidēti 329 subjekti, kas ir par 19 subjektiem vairāk nekā pirms nedēļas.

Aizvadītajā nedēļā lielākais reģistrētais uzņēmums bija SIA ABLV Building Complex, kura pamatkapitāls bija 8,5 miljoni eiro.

Otrs lielākais uzņēmums bija SIA Crastinus ar 3,9 miljonu eiro pamatkapitālu. Uzņēmuma juridiskā adrese ir Rīga, Gustava Zemgala gatve 62. Kompānijas vienīgais valdes loceklis ir Rinalds Krūklis.

Savukārt trešais lielākais aizvadītajā nedēļā reģistrētais uzņēmums bija SIA FRR Auto ar 400 tūkstošu eiro pamatkapitālu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Būvniecība un īpašums

ABLV Bank nodibinājusi jaunu uzņēmumu – SIA ABLV Building Complex

Žanete Hāka, 12.12.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

9. decembrī ABLV Bank nodibinājusi jaunu sabiedrību — ABLV Building Complex, SIA, kur ABLV Bank pieder 100% kapitāla daļas, liecina bankas paziņojums Nasdaq Riga.

Jaunā sabiedrība būs pasūtītājuzņēmums ABLV Bank galvenās mītnes ēku kompleksa celtniecībai finanšu un darījumu centrā New Hanza City.

ABLV Building Complex, SIA reģistrētais un apmaksātais pamatkapitāls ir 8 500 000 EUR. Par tās valdes priekšsēdētāju ievēlēts Ernests Bernis, bet par valdes locekļiem — Ģirts Granāts, Armands Rozenbahs un Guntars Cauna.

Kā jau ziņots, šā gada 4. jūlijā tika uzsākta New Hanza City infrastruktūras izbūve, kas iekļauj pirmās kārtas ielu un nepieciešamo inženierkomunikāciju, t.sk. ūdensapgādes, kanalizācijas, siltumapgādes un elektroapgādes sistēmas, izbūvi. Šos darbus paredzēts pabeigt līdz 2017. gada vasarai.

Komentāri

Pievienot komentāru
Nekustamais īpašums

ABLV Bank palielina Pillar Development un New Hanza Centre pamatkapitālu

Dienas Bizness, 18.04.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

AS ABLV Bank palielinājusi tās meitas sabiedrību Pillar Development un New Hanza Centre (iepriekšējais nosaukums ABLV Building Complex, SIA) pamatkapitālus.

Pillar Development pamatkapitāls palielināts par 5,75 miljoniem eiro līdz 39,45 miljoniem eiro, bet New Hanza Centre pamatkapitāls palielināts par 4,9 miljoniem eiro līdz 35,1 miljonam eiro.

Banka skaidro, ka Pillar Development pamatkapitāls palielināts ar mērķi apmaksāt jau paveiktos būvdarbus daudzfunkcionālajā kultūras centrā Hanzas perons, kas ir bijusī Rīgas preču dzelzceļa stacija New Hanza teritorijā, kā arī, lai pabeigtu šīs vēsturiskās ēkas rekonstrukcijas pamatbūvniecības darbus.

Arī New Hanza Centre, SIA pamatkapitāla palielinājums saistīts ar būvniecības darbiem New Hanza teritorijā — biroju ēku kompleksa būvniecību, jo nepieciešams norēķināties par sāktajiem darbiem, kā arī pabeigt pāļu urbšanas darbus.

Komentāri

Pievienot komentāru