Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uzņēmējdarbības attīstībai Luminor banka piešķīrusi vairāk nekā pusmiljonu eiro SIA BCS, vienam no lielākajiem uzņēmumiem profesionālās uzkopšanas jomā. Uzņēmumam atvērta jauna kredītlīnija 350 000 eiro apmērā un izsniegts līzings par 200 000 eiro.

Aizdevums piešķirts ar Altum garantijas nodrošinājumu.

SIA BCS kredītlīniju izmantos tehnikas apkopei, kā arī ikdienas izdevumu segšanai, savukārt līzings paredzēts dažādas tehnikas iegādei, kas nepieciešama saimnieciskajai darbībai, tostarp teritorijas uzkopšanas tehnikai, mazgāšanas mašīnām u.c.

Uzņēmums nodarbojas ar lielveikalu, biroju ēku un citu telpu uzkopšanu, kā arī sniedz ķīmiskās tīrīšanas pakalpojumus un veic cita veida uzkopšanas darbus. SIA BCS lielākie sadarbības partneri ir Maxima, Rimi, IKEA, Drogas, Kronospan, Realto, Euro Aptieka, Vairāk saules u.c., t.sk. valsts un pašvaldību objekti, piemēram, Valsts Ieņēmumu dienests, RTU, Latvijas nacionālais vestūres muzejs, Daugavpils Olimpiskais centrs, Liepājas koncertzāle Lielais dzintars u.c.

“Ar Luminor sadarbojamies jau kopš 2019. gada, un šo gadu laikā bankas atbalsts ir bijis neatņemama uzņēmuma attīstības sastāvdaļa. Šobrīd esam iekrājuši nepieciešamo pieredzi un gatavi spert nākamos attīstības soļus arī starptautiskajā tirgū. Aktīvi piedalāmies valsts un pašvaldību iepirkumos par uzkopšanas un tīrīšanas pakalpojumu sniegšanu un plānojam uzņemties arvien jaunus papildu darbus un objektus. Tā kā mums pieaug partneru un klientu skaits, bankas finansējums ļaus nodrošināt naudas plūsmas nepārtrauktību,” saka SIA BCS īpašnieks Romāns Berseņevs.

“Pakalpojumu nozare bija viena no tām, kuru pandēmija un ar to saistītie ierobežojumi ietekmēja visvairāk. SIA BCS šo periodu pārvarēja veiksmīgi, un šobrīd uzņēmums panācis apgrozījuma kāpumu, aktīvi piesaistot arvien jaunus sadarbības partnerus un klientus, kā arī paplašinot savu pakalpojumu klāstu. Nemitīga pārvaldības uzlabošana uzņēmumam ļaus sekmīgi konkurēt tirgū,” saka Ilze Zoltnere, Luminor bankas Korporatīvā departamenta vadītāja.

SIA BCS dibināta 2010. gadā. Uzņēmums nodrošina ikdienas telpu un teritoriju uzkopšanu, pārvadājuma pakalpojumus un ģenerālo uzkopšanu, t. sk., logu, skatlogu un stikla fasāžu mazgāšanu, uzkopšanu pēc remonta vai būvdarbiem u.c. pakalpojumus. SIA BCS pārvaldības sistēma ir sertificēta atbilstoši starptautisko ISO kvalitātes standartu prasībām kopš 2019. gada. Uzņēmums viens no pirmajiem Baltijā ir ieviesis 100% elektronisku darba laika un pakalpojumu uzskaiti.

Komentāri

Pievienot komentāru