Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijas jaunuzņēmums“Matchful” jau šobrīd piesaistījis teju 150 000 eiro finansējumu no 50 investoriem, kā arī saņēmis Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras finansējumu 38 865 eiro apmērā.

Šogad uzņēmums attīsta savas lietotnes darbību Eiropā (Baltija un Skandināvija u.c), bet līdz rudenim plāno piesaistīt vismaz 100 tūkstošus reģistrētu lietotāju.

Lietotne “Matchful” ikvienam lietotājam piedāvās visatbilstošākos partnerus viņa vajadzībām un psihotipam, neatkarīgi no tā, vai nepieciešams biznesa partneris vai partneris privātai dzīvei.

Lietotnes pamatā ir šai jomai unikāls algoritms, kas apvieno zināšanas par personību tipiem un mākslīgo intelektu, garantēti piedāvājot lietotājam līdzīgi domājošus partnerus. Šobrīd ikvienam interesentam ir pieejamas “Matchful” uzņēmuma kapitāldaļas.

Jaunuzņēmuma biznesa plāna aplēses liecina, ka trīs gadu laikā paredzēts piesaistīt teju pusmiljonu aktīvo lietotāju un sasniegt aptuveni 9 miljonu eiro lielu apgrozījumu.

Šobrīd visās attiecību meklēšanas lietotnēs ir ļoti daudz krāpnieku, kas 2022. gada vien oficiāli radīja 1.3 miljardu dolāru zaudējumus. “Matchful” drošības verifikācija un pastāvīgais drošības skrīnings ļauj krietni samazināt krāpnieku un dažādu viltus profilu risku.

“Šī lietotne potenciāli var palīdzēt ļoti daudziem – gan privāti, gan profesionāli. Nav šaubu, ka mūsdienās dati un informācija ir karalis, taču ar atbilstošām tehnoloģiskajām iespējām, tos var strukturēt, atlasīt un piešķirt katrai kopai lielāku jēgu. Ļoti saistoša ir tieši profesionālā sadaļa – “Matchful” lietotnes plašais pielietojums ļaus izskatīt ne tikai potenciālos biznesa vai sadarbības partnerus, bet arī vēlāk paredzēs atbalstu personāla speciālistiem, proti, jau šobrīd darba tirgū notiek potenciālo kandidātu profilēšana. Ar šo lietotni mēs speram vēl pāris soļus tālāk un varam nodrošināt tūlītējus rezultātus,” uzsver “Matchful” dibinātājs & valdes priekšsēdētājs Vilnis Priedītis.

Komentāri

Pievienot komentāru