Pakalpojumi

My Fitness iegādājas otro lielāko fitnesa klubu tīklu Lietuvā

Zane Atlāce - Bistere, 04.02.2020

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

AS "My Fitness" savā īpašumā ieguvis otro lielāko fitnesa klubu tīklu Lietuvā - SIA Gym Plius (Gym+) no tās akcionāriem Airidas Kondratas un SIA INVEFINA.

Gym+ ir otrs lielākais fitnesa klubu operators Lietuvā un savu darbību īsteno kopumā 10 klubos Lietuvā, no kuriem seši klubi ir Viļņā, trīs klubi ir Kauņā un viens klubs - Panevēžā.

"Mēs sekojām Gym+ attīstībai jau pāris gadus. Paredzam tuvāko 12 mēnešu laikā atvērt vismaz septiņus jaunus fitnesa klubus Baltijā. Mūsu mērķis ir uzlabot standartus, ieviest jaunākās tendences, veicināt fitnesa attīstību un motivēt vairāk cilvēku dzīvot veselīgāk. Tagad mēs varam to nodrošināt vēl lielākā mērogā visā Baltijā," teic MyFitness izpilddirektors Erki Torns (Erkki Torn).

Pēc jauno klubu ieguves MyFitness apvieno jau 47 fitnesa klubus un vairāk nekā 100 000 dalībnieku visā Baltijā.

Saskaņā ar E.Torna teikto, "MyFitness" ir spēcīgs tirgus līderis Igaunijā un Latvijā. "MyFitness" Lietuvas tirgū ienāca pirms gada, kad Viļņā tika atvērts pirmais klubs. "Ar Gym+ un tās 10 klubu iegādi "MyFitness" tagad veido nopietnu pamatu arī Lietuvā un kļūst par neapstrīdamu tirgus līderi Baltijas reģionā," uzskata E.Torns.

SIA "Gym Plius" dibinātājs un izpilddirektors Airidas Kondratas skaidro, ka pēc tik straujas izaugsmes ir ļoti pateicīgs par to, ka Gym+ kļūst par daļu no spēcīgākā fitnesa klubu operatora Baltijā.

Kā norāda "LHV Bankas" korporatīvo klientu vadītājs Indreks Nūme (Indrek Nuume), darījums iezīmē labu uzņēmējdarbības piemēru. "Kā Igaunijā ļoti labi varam novērot, "MyFitness" ir piemērs tam, ka tūkstošiem cilvēku ir guvuši iedvesmu dzīvot veselīgāku un aktīvāku dzīvesveidu. "MyFitness" ir izrādījis mērķtiecību un prasmi paplašināt savu kvalitatīvo fitnesa klubu tīklu Igaunijā. Priecājos, ka varam dalīties ar šo pieredzi Lietuvā un paplašināt iespējas labsajūtas entuziastiem Baltijā," sacīja Indreks Nūme.

Darījumu finansēja "LHV Banka". Pircēju konsultēja "Motieka & Audzevičius," un pārdevējus konsultēja "SUMMA Advisers" un "Ellex Valiunas".

Puses ir vienojušās neizpaust darījuma noteikumus.

AS "My Fitness" darbību uzsāka 2008. gadā. "MyFitness" kopumā ir 47 fitnesa klubi zem trīs dažādiem zīmoliem Baltijā: "MyFitness", "Gym!" un "Gym+".

AS "My Fitness" konsolidētie ieņēmumi 2019. gadā bija 26,5 miljoni eiro, un ieņēmumu prognoze 2020. gadam ir vairāk nekā 36 miljoni eiro. Uzņēmumam ir aizrautīga komanda, kurā ir vairāk nekā 900 cilvēku.

Komentāri

Pievienot komentāru