Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Sākot no šodienas, 15. jūlija, jaunais Audi R8 Spyder V10, kas pirmo reizi tika prezentēts 2016. gada Ņujorkas Starptautiskajā autoizstādē, ir pieejams pasūtīšanai arī Latvijā.

Tā dabiskās vilkmes 5,2 l FSI dzinējs nodrošina līdz pat 397 kW (540 ZS) jaudu un 540 Nm griezes momentu, lai paātrinātu šo augstas veiktspējas superautomobili no 0 līdz 100 km/h 3,6 sekundēs, savukārt tā maksimālais ātrums ir 318 km/h. R8 Spyder ir ne tikai jaudīgāks par tā priekšgājēju, bet arī ātrāks par to.

Jaunizstrādātā Audi Space Frame virsbūve ir veidota no dažādām savstarpēji savienotām sastāvdaļām, kas ražotas no alumīnija un strukturāli integrētas oglekļa šķiedru pastiprinātas plastmasas. Tās vērpes stingums salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli ir palielināts par 50%. Salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli jaunais Audi R8 Spyder V10 patērē līdz pat 10% mazāk degvielas.

Audi R8 Spyder V10 modeļa izbūvei tiek izmantots pārsvarā tikai roku darbs Audi speciāli uzbūvētajā Audi Böllinger Höfe ražotnē netālu no Nekarsulmas. Sākot no 15. jūlija, tas ir pieejams pasūtīšanai arī Latvijā, pie dīlera Moller Auto Rīga Mežciemā par bāzes cenu 180 000 eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru