Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Darba gaitas sakaru uzņēmumā SIA Baltcom TV (Baltcom) beidzis tā valdes loceklis Gints Kiršteins.

Kiršteins aiziešanu skaidro ar to, ka uzņēmumā darbojies konkrētu mērķu sasniegšanai un savu esot paveicis. Turpmāk viņš pievērsīšoties privātajai uzņēmējdarbībai, par ko sīkāk Kiršteins pagaidām komentēt nevēlējās.

Kā galvenos uzdevumus, par kuru sasniegšanu bija vienojies ar uzņēmuma vadību, Kiršteins nosauca infrastruktūras sakārtošanu, interneta televīzijas izveidi, elektroenerģijas pārdošanas uzsākšanu, kā arī uzņēmuma iekšējās struktūras sakārtošanu. Kiršteins uzskata, ka nosauktie mērķi esot sasniegti un tāpēc no Baltcom aizgājis.

Darbu Baltcom valdē Kiršteins uzsāka 2012.gada 21.septembrī, liecina Firmas.lv informācija. Kiršteins pats apliecināja, ka Baltcom nestrādājot jau kopš 18.februāra. Pašlaik Baltcom valdē kā priekšsēdētājs darbojas Vojko Rovere un valdes locekle Dace Markeviča.

Kā liecina Firmas.lv informācija, SIA Baltcom TV dibināta 1991.gadā. Baltcom ir viens no lielākajiem elektronisko sakaru un elektroenerģijas uzņēmumiem Latvijā, kas piedāvā analogās un interaktīvās digitālās TV pakalpojumus, ātrgaitas internetu un fiksēto telefonsakaru pakalpojumus, kopš 2013.gada augusta arī elektroenerģijas tirdzniecības pakalpojumus mājsaimniecībām.

Baltcom TV īpašnieki ir RPAX One S.A., kam pieder 99,96% akciju, un VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs ar 0,04% uzņēmuma daļu. Uzņēmuma peļņa 2012.gadā bija 1,023 miljoni eiro, bet apgrozījums - 16,5 miljoni eiro.

Latvijas Valsts radio un televīzijas centra (LVRTC) valdi Kiršteins pameta 2012.gada 21.jūnijā, liecina Firmas.lv informācija.

Kiršteins bija LVTRC valdes loceklis no 2009.gada 27.augusta.

Kiršteins sacīja, ka no 10.jūnija viņš aizgājis arī no darba Latvijas nacionālajā aviosabiedrībā airBaltic, kuras padomes loceklis viņš bija no 2012.gada 20.februāra.

Kiršteins 2000.gadā beidzis Latvijas Universitāti ar bakalaura grādu datorzinātnē un no 1997.gada līdz 2008.gadam strādājis dažādos amatos Lattelecom. Viņš bijis arī aviosabiedrības airBaltic padomes priekšsēdētājs.

Komentāri

Pievienot komentāru