Foto

Ņujorkas Starptautiskajā auto izstādē dižojas jaunākie spēkrati

Gunta Kursiša, 17.04.2014

Jaunākais izdevums

Zaļajā Ceturtdienā Ņujorkā sācies viens no vērienīgākajiem ASV autoindustrijas pasākumiem – New York International Auto Show.

Kā jau ierasts, autošovā ražotāji dižojas ar saviem jaunumiem, piemēram, Vācijas BMW apmeklētājiem rāda savu BMW X4, kurš tirdzniecībā nonāks šopavasar, un tā mazumtirdzniecības centa noteikta, sākot no 45 tūkstošiem ASV dolāru.

Tikmēr Nissan prezentējis trešās paaudzes Murano spēkratu, kas sola tādus uzlabojumus kā glītāku interjeru un eksterjeru, kā arī mazāku degvielas patēriņu. Šim braucamajam vēl nav izsludināta mazumtirdzniecības cena, taču portāls Chron to jau novērtējis «par 20% labāku» nekā priekšteci.

Ar jaunumu klajā nākusi arī Dienvidkorejas Hyundai, apskatei un vērtējumam izliekot 2015. gada Hyundai Sonata. Savukārt Mercedes prezentējis savu S63 AMG 4Matic divdurvju kupeju.

Spēkratus, kas aplūkojami Ņujorkā notiekošās izstādes pirmajā dienā, skatiet galerijā augstāk!

Ik gadu Ņurjorkas Starptautisko auto izstādi apmeklē aptuveni viens miljons interesentu.

Šogad autoizstāde norisinās no 17. līdz 27. aprīlim.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pēc ikgadējā superautomašīnu festivāla Ženēvā seko Ņujorkas Starptautiskais Autošovs.

Jau vairāk nekā 115 gadus Ņujorkas izstāde ir viens no lielākajiem auto nozares pasākumiem ASV, un šogad tas notiek no 14.aprīļa līdz 23.aprīlim.

Galerijā augstāk iespējams aplūkot, kādas automašīnas šogad demonstrē Ņujorkas Autošovā!

Komentāri

Pievienot komentāru
Auto

FOTO: Ņujorkas auto šovā demonstrē jaunākos auto nozares sasniegumus

Žanete Hāka, 23.04.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

No 19. aprīļa līdz 28.aprīlim Ņujorkā notiek ikgadējā starptautiskā auto izstāde, kurā autoražotāji no visas pasaules demonstrē savus jaunākos sasniegumus.

Izstādē iespējams aplūkot aptuveni 1000 vieglo un kravas automašīnu – gan autoražotāju piedāvātos jaunākos modeļus, gan konceptauto.

Šajā gadā piedāvājumā dominē SUV un elektroautomašīnas, taču izstādē, kā vienmēr, iespējams aplūkot dažādu cenu kategoriju transportlīdzekļus – sākot no mazām un ekonomiskām automašīnām līdz pat ārkārtīgi dārgiem luksusa auto.

Galerijā augstāk - ieskats Ņujorkas auto šovā!

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

No 1.decembra līdz 9.decembrim Vācijas pilsētā Esenē notiek ikgadējais autošovs, kurā tiek demonstrēti jaunākie automobiļi, detaļas, aksesuāri, motocikli, klasiskās un restaurētās automašīnas, aprīkojums un viss pārējais.

Izstāde pirmo reizi notika 1968.gadā un patlaban to apmeklē aptuveni 340 tūkstoši apmeklētāju.

Pasākumā piedalās vairāk nekā 530 dalībnieku, un aptuveni 15% ir starptautiskās kompānijas, kas pārstāv 17 valstis.

Galerijā augstāk – ieskats auto šovā!

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

No šodienas, 7.marta līdz 17.martam Ženēvā notiek ikgadējais autošovs, kas šoreiz jau 89.reizi pulcē autoražotājus, sadarbības partnerus un auto entuziastus.

Šovā tiek demonstrēti vairāk nekā 900 automašīnu modeļi un to apmeklē vidēji 660 tūkstoši apmeklētāju.

Šovs aizrauj ar savu spožumu, un savus jaunos modeļus, konceptus un ražošanas materiālus demonstrē tādi ražotāji kā Lamborghini, Aston Martin, Bentley, Bugatti, Volkswagen un citi. Savukārt General Motors un Ford šoreiz nepiedalās, priekšroku dodot Detroitai, Ņujorkai un Losandželosai. Šajā gadā izstādē nevarēs redzēt arī Volvo, Jaguar un Land Rover automašīnas.

Uzmanība, kā ierasts, pievērsta arī videi draudzīgām automašīnām.

«Ženēva tradicionāli ir uzskatīta kā superauto šovs,» saka Road&Track pārstāvis Bobs Sorokaničs. «Tā ir kā Parīzes modes nedēļa auto industrijai,» viņš salīdzina.

Komentāri

Pievienot komentāru