Viedierīces

Papildināts ar foto - DT Mobile sāk tirgot ZTE GS203 senioriem un bērniem

Lelde Petrāne, 17.09.2012

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Izpētot gados vecāku cilvēku mobilo telefonu lietošanas paradumus un vajadzības, pēc DT Mobile īpaša pasūtījuma Latvijas tirgū ir parādījies jauns mobilais tālrunis ZTE G S203.

Tas no septembra vidus pieejams Trodeks un LMT klientu centros visā Latvijā. DT Mobile tirgus izpētes dati rāda, ka cilvēkiem gados ir svarīgi, lai telefons būtu vienkāršs, bez sarežģītām funkcijām, kā arī tam būtu liels ekrāns un lietošanai ērtas pogas, bet vienlaicīgi, lai tā cena būtu ļoti pieejama pat bez papildus nomaksas vai līzinga līgumu slēgšanas.

«Neskatoties uz joprojām pieaugošo pieprasījumu pēc viedtālruņiem, esam pārliecinājušies, ka tirgū ir pietiekami liela auditorija, kurus interesē iekārtas, kas būtu uzticamas darbībā un aprīkotas tikai ar pamatfunkcijām. Pirmkārt, tie ir seniori. Savukārt, otra auditorija ir bērni, kuru vecāki drošības apsvērumu dēļ izvēlas vienkāršākus telefonus. Ņemot vērā, ka šajā segmentā ir mazs piedāvājums, mēs esam nolēmuši dot arī savu artavu šajā nišā un piedāvājam pircējiem jaunu iekārtu, kas apmierinātu to vajadzības,» skaidro DT Mobile valdes priekšsēdētājs Uldis Priedītis.

DT Mobile pētījumā secināts, ka vēl viena būtiska senioru vajadzība ir trauksmes poga, ar kuru nepieciešamības gadījumā var sazvanīt kādu ģimenes locekli vai ārstu. Izmantojot šo funkciju, tālruņa īpašnieks var iestatīt vienu numuru, kas tiks automātiski izsaukts, nospiežot īpašo pogu tālruņa aizmugurē.

Pielāgojot tālruni vietējam tirgum, uz tālruņa pogām ir izvietoti gan latviešu, gan krievu valodas burti. Arī tālruņa izvēlne šī paša iemesla dēļ ir pieejama gan latviešu, gan krievu un angļu valodās. Turklāt, ņemot vērā gados vecāku cilvēku paradumus, tālrunis ir aprīkots ar FM radio, ko iespējams klausīties ar iebūvēto skaļruņu palīdzību bez austiņām. Tāpat jaunajā tālrunī ir iebūvēts kabatas lukturītis.

Šobrīd ZTE GS203 tiek pārdots par cenu - 32,90 LVL, kas starp līdzvērtīgiem produktiem esot labākais piedāvājums tirgū.

Mobilo iekārtu tirdzniecības uzņēmumam DT Mobile pieder vairāk nekā 75 zīmolu Trodeks un LMT Klientu centri visā Latvijā.

Komentāri

Pievienot komentāru