Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Dabas iedvesmots, ģimenes uzņēmums SNAILLAT radījis - kā tas apgalvo - Latvijā un pasaulē vēl nebijušas sveces- SNAILY CANDLE.

Tās ir sveces vīngliemežu čaulā. SNAILY CANDLE sveces jau esot atradušas klientus gan Itālijā, gan Vācijā, gan arī Zviedrijā.

SNAILY CANDLE sveces ir Latvijā ražots produkts ar 100% dabīgām sastāvdaļām: Latvijas vīngliemeža čaula, kokvilnas dakts un ECOSoya vasks.

«SNAILLAT ir jauns ģimenes uzņēmums, kurā darbojas pamatā 2 cilvēki, kā arī - pie lielākiem pasūtījumiem - tiek piesaistīti pārējie ģimenes locekļi,» biznesa portālam db.lv stāstīja uzņēmuma pārstāvis Normunds Tože. Galvenā SNAILY CANDLE sveču sastāvdaļa ir Latvijā lasītās vīngliemeža čaulas. «Pavasara vidū tiek uzpirkti pārsvarā Latgales reģionā salasītie vīngliemeži, kuri vēlāk tiek pārstrādāti. Sagatavotais vīngliemezis tiek eksportēts uz Franciju un Itāliju, bet atlikušās čaulas tiek sagatavotas oriģinālajam produktam - SNAILY CANDLE svecēm. Varam droši apgalvot, ka tāds risinājums, kuru piedāvā SNAILLAT komanda, ir pagaidām unikāls pasaulē,» skaidroja N. Tože.

Otra svarīga sastāvdaļa SNAILY CANDLE svecei ir ECOSoya vasks. «Tas ir ekoloģisks un ļoti populārs vasks pasaulē. Sojas vasks ir 100% dabīgs produkts, kas tiek ražots no sojas pupiņām. ECOSoya vaskam ir Košera sertifikāts, kas nodrošina, ka vasks ir veselīgs un drošs produkts. Sojas vaska degšanas temperatūra ir zemāka nekā parafīna vaskam, tāpēc tas ir drošs, kā arī neitrāls uz smaržu,» par produktu turpina stāstīt uzņēmuma pārstāvis.

Un trešā būtiskā SNAILY CANDLE sastāvdaļa ir īpaši darināta koka pamatnīte, kura pilda gan praktisku, gan estētisku funkciju.

Sveces degšanas ilgums ir līdz 3-4 stundām.

SNAILY CANDLE sveces ražo Rīgā.

Komentāri

Pievienot komentāru