Foto

Par 40 tūkstošiem latu iespējams iegādāties īsta zelta iPhone

Gunta Kursiša, 11.09.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uzņēmējs Dubaijā ir pārliecināts, ka pircēji «izķers» īsta zelta iPhone 5s, vēsta The Independent.

Bristolē dzimušais Dubaijas uzņēmējs Amdžads Ali grasās piegādāt luksusa preci karaliskajām ģimenēm, valdībām, kā arī turīgiem pircējiem Krievijā, Ķīnā un Tuvajos Austrumos. Zelta iPhone ar dimanta pogām maksā aptuveni 41,6 tūkstošus latu (50 tūkst. Lielbritānijas mārciņu). Savukārt pieticīgākie modeļi – sākot no 2,4 tūkst. Ls (3000 mārciņu).

Tā, piemēram, Nigērijas valdība nolēmusi nākamajā mēnesī nosvinēt 53 gadadienu kopš neatkarības atgūšanas no Lielbritānijas, iegādājoties 53 īsta zelta iPhone, katru par trīs tūkst. Lilbritānias mārciņu, stāsta uzņēmējs. Tāpat viņš neslēpj, ka kompānija piegādājusi zelta iPad «sešu zvaigžņu» viesnīcai Burj Al Arab Dubaijā.

Gold and Co jau ir veikusi iepriekš pasūtīšanas simtiem jauno iPhone, lai kompānijas komanda varētu ķerties pie darba un tos «pārģērbt».

Līdz šim Gold and Co ir veikusi arī citu ierīču, piemēram, Blackberry telefonu un iPad, «ievākošanu» zeltā, un sākotnēji mēnesī tika veiktas vidēji 50 ierīču piegādes. Taču kopš iPhone 5 klajā laišanas pērn piegāžu skaits mēnesī esot pieaudzis līdz 300. Uzņēmums paredz vēl lielāku pieprasījumu pēc jaunākā iPhone nākšanas klajā, raksta The Independent.

Jauno iPhone būs iespējams iegādāties arī no platīna, jo «musulmaņu vīrieši parasti nerotājas ar zeltu», skaidro Gold and Co īpašnieks.

Komentāri

Pievienot komentāru