Atpūta

Pasākuma kulminācija - torte

Anda Asere, 22.09.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Svinīgos korporatīvajos pasākumos, piemēram, uzņēmuma jubilejās un Ziemassvētku ballēs, bez kūkas neiztikt

«Kūka ir neatņemama pasākuma sastāvdaļa,» uzskata Ludmila Langere, SIA Langere valdes locekle.

Arī konditorejas veikalu un kafejnīcu tīkla Sala (SIA Nomeda) attīstības projektu vadītāja Līva Liepiņa norāda, ka korporatīvos vakaros torte ar uzņēmuma logo ir kā svinīgs papildinājums, kas konkrēto pasākumu ar kompāniju personalizē vēl vairāk. Daži uzņēmumi korporatīvos pasākumus organizē ar īpaši svinīgu tortes ievešanu zālē, kas vēl vairāk pievērš uzmanību tortei un uzņēmuma zīmolam.

Latvijas Nacionālās bibliotēkas restorāna Klīversala pārvaldītāja SIA OZRT valdes loceklis Lauris Streņģe torti salīdzina ar notikuma kulmināciju. «Kūka ir nozīmīgs elements ikvienā lielāka mēroga pasākumā,» viņš spriež. Tomēr šodien kūkas funkcija ir simboliska un akcents vairāk tiek likts uz uzkodām. Torte piešķir svētku galdam svinīgumu un izsmalcinātību.

«Mūsu laikmetā tomēr pamatēdienu aizstāt ar kūku nevar, jo daudzi ir pievērsušies veselīgam dzīvesveidam un saldumus nelieto vispār. Tādēļ svētku galdam noteikti jābūt daudzveidīgam, lai katrs varētu atrast sev kaut ko piemērotu,» uzskata Antra Ozoliņa, SIA Lage ko mārketinga daļas vadītāja.

Arī L. Streņģe uzskata, ka kūka ir pilnīgi atsevišķs elements, kas var papildināt vakara kopējo sajūtu, bet ne izglābt slikti pagatavotu ēdienu. «Bieži klienti vēlas redzēt piedāvājumā kūku, pat neskatoties uz to, ka tajā jau ir pietiekami daudz deserta,» viņš saka.

Visu rakstu Pasākuma kulminācija - torte lasiet 22. septembra laikrakstā Dienas Bizness.

Komentāri

Pievienot komentāru