Tirdzniecība un pakalpojumi

Pērkons un Dēli apgrozījums krities par 52%

Žanete Hāka, 25.11.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA Pērkons un Dēli apgrozījums pērn sasniedzis 455,5 tūkstošus latu, kas ir par 52,11% mazāk nekā gadu iepriekš, liecina Lursoft dati.

Aizvadītajā gadā arī auguši tirgotāja zaudējumi, kas palielinājušies no 34,81 tūkst.Ls 2011.gadā līdz 40,67 tūkstošiem latu pērn.

Iesniegtajā vadības ziņojumā norāda, ka pērn uzņēmums strādājis asas konkurences apstākļos un turpinājis pilnveidot sakaru tīkla pakalpojumu tirdzniecību kā Latvijas Mobilais Telefons distributors.

Aizvadītajā gadā SIA Pērkons un Dēli slēdzis savu tirdzniecības vietu Tukumā, līdz ar to no 1.jūnija klienti apkalpoti tikai tirdzniecības vietā Rīgā.

Šā gada janvārī tika pabeigts SIA Pērkons un Dēli reorganizācijas process, to pievienojot mātes uzņēmumam.

SIA Pērkons un Dēli reģistrēts 1993.gadā, taču šā gada janvāra beigās pabeigta uzņēmuma reorganizācija, un tas pievienots SIA LMT Retail & Logistics, kas savulaik bijis zināms kā SIA DT Mobile, bet vēl iepriekš – kā SIA Trodeks

SIA LMT Retail & Logistics par SIA Pērkons un Dēli kapitāldaļu turētāju kļuva vien 2012.gada vidū.

SIA LMT Retail & Logistics ir Latvijas Mobilajam Telefonam piederošs uzņēmums, kas nodarbojas ar telekomunikāciju iekārtu mazumtirdzniecību. Pērn tas strādājis ar 31,84 miljonu latu apgrozījumu un 1,07 miljonu latu peļņu pēc nodokļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru