Būvniecība un īpašums

Pillar Investment Group maina nosaukumu un zīmolu

Zane Atlāce - Bistere, 27.12.2016

Jaunākais izdevums

Noslēdzot Pillar Investment Group, AS reorganizāciju, sabiedrība mainījusi tās nosaukumu un ieviesusi jaunu zīmolu. Turpmāk sabiedrības nosaukums būs New Hanza Capital, AS, informē AS ABLV Bank pārstāve Jekaterina Koļesina.

New Hanza Capital, AS ir 2006.gadā dibināts uzņēmums. 2016.gada laikā tika veikta sabiedrības reorganizācija, izveidojot nekustamo īpašumu uzņēmumu, kura darbības mērķis ir ieguldīt savus un trešo pušu līdzekļus komercīpašumos.

Vienlaikus ar uzņēmuma nosaukuma maiņu ieviests jauns New Hanza Capital, AS zīmols, kura logotipa grafiskā zīme - stilizēts mūris - simbolizē uzņēmuma stabilitāti un investīciju drošību. Mūra senatnīgie izciļņi netieši norāda arī uz Hanzas savienību, kas minēta uzņēmuma nosaukumā.

Par uzņēmuma galveno tīmekļa domēnu ir izvēlēta nosaukuma abreviatūra ar jaunās paaudzes domēna paplašinājumu - nh.capital.

«Ar jaunā vārda un zīmola ieviešanu esam noslēguši darbietilpīgo sabiedrības reorganizācijas procesu, kas ļaus mums nākotnē realizēt savus darbības mērķus. Jaunais vizuālais tēls pilnībā atbilst mūsu darbības būtībai - stabils uzņēmums, ar pārdomātu investīciju stratēģiju. Pateicoties labai kapitalizācijai, mēs varam veikt ieguldījumus ar ilgtermiņa skatījumu un vīziju, koncentrējoties uz ilgtermiņa stabilu vērtību izveidi. Jāpiebilst, ka savu darbības mērķu īstenošanai, jau tuvākajā laikā plānojam piesaistīt uzņēmuma papildu finanšu resursus, emitējot parāda vērtspapīrus,» atzīmēja New Hanza Capital, AS izpilddirektors Andris Kovaļčuks.

Šobrīd New Hanza Capital, AS nekustamā īpašuma portfeli veido biroju ēkas, tirdzniecības telpas un loģistikas centrs, to vidū airBaltic centrālais birojs Lidostā Rīga, loģistikas centrs Ķekavas novadā un citi.

Pārvaldot portfeli, New Hanza Capital, AS tiecas ilgtspējīgi palielināt ienākumus no telpu nomas un audzēt īpašumu vērtību ilgtermiņā. New Hanza Capital, AS ieguldījumu mērķa pilsētas ir Rīga, Minhene, Hamburga un Luksemburga, bet laikam ejot paredzams, ka tiks uzsākta darbība arī citās pilsētās.

New Hanza Capital, AS iegādājas komercīpašumus, kuriem ir skaidrs vērtības pieauguma potenciāls, pilsētās ar skaidru ekonomiskās attīstības perspektīvu. Perspektīvā uzņēmums izvērtē iespēju uzsākt arī trešo pušu līdzekļu pārvaldīšanas pakalpojumus.

New Hanza Capital, AS ir 2006.gadā dibināts uzņēmums. 2016.gada laikā tika veikta sabiedrības reorganizācija, izveidojot nekustamo īpašumu uzņēmumu, kura darbības mērķis ir ieguldīt savus un trešo pušu līdzekļus komercīpašumos.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Veiktas vairākas izmaiņas ABLV grupas sastāvā

Žanete Hāka, 17.11.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šā gada novembrī veiktas vairākas izmaiņas ABLV grupas sastāvā, liecina paziņojums Nasdaq Riga.

Turpinot ABLV grupā esošo sabiedrību strukturālo reorganizāciju, mainīti nosaukumi vairākām sabiedrībām. Pillar Investment Group, AS meitas sabiedrības Pillar Investment 1, SIA jaunais nosaukums ir NHC 1, SIA, Pillar Investment 2, SIA — NHC 2, SIA, bet Pillar Investment 3, SIA — NHC 3, SIA.

Papildus tam novembrī ir reģistrētas jaunas Pillar Investment Group, AS meitas sabiedrības — NHC 4, SIA, NHC 5, SIA un NHC 6, SIA, ar katras sabiedrības pamatkapitālu 10 000 EUR. Attiecīgi, ABLV Bank, AS ir iegūta netieša būtiska līdzdalība minētajos uzņēmumos (caur Pillar Holding Company, KS, kuras biedrs (komandīts) ir ABLV Bank, AS, kurai pieder 88% Pillar Investment Group, AS akcijas).

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

ABLV Bank iegādājusies Pillar Investment Group akcijas

Žanete Hāka, 20.12.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

AS ABLV Bank iegādājusies KS Pillar Holding Company piederošās 13 200 000 AS Pillar Investment Group akcijas, liecina bankas paziņojums Nasdaq Riga.

Līdz ar to AS ABLV Bank no šā gada 16. decembra ieguvusi būtisku — 88% lielu līdzdalību AS Pillar Investment Group.

AS Pillar Investment Group darbības mērķis ir ieguldīt savus un trešo pušu līdzekļus komercīpašumos, kā arī pārvaldīt īpašumu portfeli, lai palielinātu nomas ienākumus un īpašumu vērtību ilgtermiņā.

Komentāri

Pievienot komentāru