Tirdzniecība un pakalpojumi

Poligrāfijas iekārtu un materiālu vairumtirgotājaStarLett pērn uzlabo finanšu rādītājus

Gunta Kursiša, 03.09.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Poligrāfijas iekārtu un materiālu vairumtirgotāja un poligrāfijas iekārtu servisa apkalpotāja SIA StarLett pērn palielinājusi apgrozījumu 85%, salīdzinot ar 2011. gadu, savukārt uzņēmuma peļņa gada griezumā pieaugusi par 219%, liecina Lursoft dati.

StarLett apgrozījums 2012. gadā veidoja 4,9 miljonus latu, savukārt uzņēmuma peļņa pēc nodokļu nomaksas bija 198 tūkstoši latu.

Ekonomiskās krīzes ietekmē poligrāfijas tirgū saglabājusies tendence iegādāties lietotas vai mazlietotas tipogrāfijas iekārtas, tādēļ aizvadītajā gadā būtiski palielinājies iekārtu rezerves daļu pārdošanas un poligrāfijas iekārtu servisa apkalpošanas apjoms, skaidro uzņēmuma vadība. Kopumā, salīdzinot ar 2011. gadu, pērn uzņēmuma pārdoto poligrāfijas materiālu apjoms palielinājies par 54%. Tāpat 2012. gadā StarLett stabilizējis esošās produkcijas klāstu tirgū, paplašinot savu preču sortimentu, ieviešot pārdošanā jaunumus.

2013. gadā SIA StarLett plāno turpināt 2011. gadā uzsāktās materiālu piegādes optimizācijas, kas ļaus samazināt preču pašizmaksu un palielināt apgrozījumu. Šogad uzņēmums arī paredzējis investēt servisa speciālistu apmācībās, pauž uzņēmuma vadība.

Komentāri

Pievienot komentāru