Mazais bizness

Portāls apsveikuma kartiņu cienītājiem izturējis pirmās ugunskristības

Renāte Priede, 31.01.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Aigas Dreimanes un Aivja Siliņa portāls sendletter.me apsveikuma kartiņu cienītājiem izturējis pirmās ugunskristības. Pakalpojums ir noderīgs tiem, kuriem steidzīgais dzīves ritms vai nepietiekamas iemaņas liedz pašrocīgi izgatavot apsveikuma kartiņu, taču ir vēlme iepriecināt tuviniekus un draugus tieši ar šādu rokdarbu.

Pakalpojumu jaunieši piedāvā kopš 2012.gada oktobra, un aizvadītie Ziemassvētki bija gan pārbaudījums, gan apliecinājums idejas dzīvotspējai. Projekta ideja – pakalpojums ir vien trīs soļu attālumā – cilvēks izvēlas piemērotāko dizainu, ieraksta novēlējumu un adresātu, veic apmaksu internetbankā.

Lapā tiek norādīts esošo kartiņu skaits, izvēlēties var tikai no krājumā «noliktavā» esošajām – arī tas atvieglojot dzīvi Aigai, jo viņai nav visu nakti jālīmē trūkstošās. Pavisam individuāli pasūtījumi iespējami, savlaicīgi sazinoties un korporatīviem mērķiem (t.i., kartiņas tiek pasūtītas vairumā). Ikdienā klients var izvēlēties no tā, kas mājaslapā tiek piedāvāts, individuālas variācijas iespējamas kartiņu foniem, pamata papīra izvēlei (krāsai un faktūrai) un šleifes krāsai.

Visas kartiņas adresātiem tiek sūtītas ar A prioritāti – nedaudz dārgāk, bet tas nozīmē gan pasta piegādi vienas dienas laikā, gan garantiju, ka tās nesabojātas sasniegs mērķi. Ņemot vērā gan reljefu, gan trauslumu, daļai no aplikācijas tehnikās veidotajiem darbiem ļoti nozīmīga ir to pareiza iepakošana, lai tie neciestu mehānisku faktoru ietekmē.

Pats produkts nav pretenciozs, un to zināmā mērā var izgatavot katrs pats, bet ir kāds knifs, kas to padara par gandrīz unikālu – šķietamais senatnīgums. Proti, kartiņas tiek noformētas dekupāžas tehnikā, ko līdz šim biežāk varēja ieraudzīt dažādu kārbiņu, rāmīšu un mēbeļu noformējumā. Vecinājums un mākslīgās plaisas līdz šim bija ierastas koka priekšmetu apdarē, bet Aiga izlēma šo tehniku pamēģināt arī uz mazākām formām un papīra. Darbā tiek izmantoti arī no Itālijas sūtīti rīspapīri ar gleznu reprodukcijām, – šādu kartiņu pasūtot, unikālo eksemplāru cienītāji var būt droši, ka otra līdzinieka nebūs.

Komentāri

Pievienot komentāru