Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

PricewaterhouseCoopers (PwC) šī gada nogalē vērs sava jaunā biroja durvis biznesa centrā "Novira Plaza", informē uzņēmums.

"PwC ne tikai ievieš, bet arī virza jaunus biznesa standartus. Mūsu globālā tīkla stratēģija nosaka ilgtspējīgas attīstības principus – samazināt dabas resursu patēriņu un izvēlēties energoefektīvus un funkcionālus risinājumus, lai rūpētos par apkārtējo vidi, mūsu dzīves telpu šodien un nākotnē," stāsta Zlata Elksniņa-Zaščirinska, PwC Latvija vadošā partnere.

Viņa uzsver, ka viens no pamatprincipiem jaunā biroja izvēlē bija ilgtspējīgu materiālu un citu mūsdienu tehnoloģisko risinājumu izmantošana. "Jau šobrīd notiek aktīvs darbs pie jaunā biroja telpu plānošanas un dizaina izstrādes, lai radītu mūsdienīgu un ilgtspējīgu darba vidi un ērtus apstākļus darbiniekiem. Jaunajās biroja telpās būs integrēti moderni tehnoloģiskie un inženiertehniskie risinājumi, kas ļaus transformēt telpas, pielāgojot tās dažādām vajadzībām."

Jaunais uzņēmuma birojs vairāk nekā 1000 kvadrātmetru platībā atradīsies ēkas 7.stāvā. Tajā strādās PwC Latvija 200 darbinieku komanda, tajā skaitā zvērinātu advokātu birojs "PwC Legal".

"Vēl viens ļoti būtisks faktors ir mobilitāte un ēkas atrašanās vieta, kas ļaus uzņēmuma darbiniekiem, kuri dzīvo dažādās Rīgas daļās vai ārpus galvaspilsētas, viegli sasniegt darbavietu," norāda Z.Elksniņa-Zaščirinska, piebilstot, ka pārcelšanās uz jaunu biroju būs arī lielisks veids, kā atzīmēt PwC Latvija 30. gadadienu, kas apritēs šī gada augustā.

"Mums ir liels prieks, ka biznesa centrā "Novira Plaza" savu darbību attīstīs nozīmīgi, pazīstami starptautiskā tirgus spēlētāji. Par iespēju vērt sava biroja durvis modernā kompleksā pašā pilsētas centrā interesējas arī citi pazīstami uzņēmumi no Baltijas valstīm. Esam pārliecināti, ka "Novira Plaza" kļūs par īstu Baltijas biznesa centru," atzīmē "Evernord Asset Management" direktore un Evernord Group dibinātāja Jolanta Jurga.

"Novira Plaza", kas tiks atvērts oktobrī, ir ilgtspējīgs un moderns A klases biznesa centrs, kas atrodas starp Satekles, Marijas un Elizabetes ielām.

"Novira Plaza" attīstītāji ir "Evernord Asset Management", licencēta aktīvu pārvaldīšanas sabiedrība, kas šobrīd pārvalda trīs slēgtus ieguldījumu fondus un darbojas visās trīs Baltijas valstīs, un "Novira Capital", kas ir viens no vadošajiem nekustamo īpašumu attīstītājiem Igaunijā un pēdējo gadu laikā izveidojis 4 biroju ēkas Tallinas centrālajā daļā un vairāk nekā 300 augstas klases dzīvokļu.

Profesionālo biznesa konsultāciju uzņēmums PwC Latvija sniedz revīzijas, nodokļu, juridiskos, biznesa un darījumu konsultāciju pakalpojumus, lai uzlabotu organizāciju pārvaldes efektivitāti un veicinātu klientu biznesa attīstību. PwC uzņēmumu tīklā 152 valstīs strādā vairāk nekā 328 000 speciālistu.

Komentāri

Pievienot komentāru