Jaunākais izdevums

Restorānu ķēde “McDonald’s” pēc renovācijas atklājis vienu no Rīgas centrālajiem “McDonald’s” restorāniem Rīgā, Merķeļa ielā. Uzņēmums restorāna modernizācijā ir ieguldījis vairāk nekā 500 000 eiro.

Šis restorāns pastāv kopš 1998. gada, un šogad piedzīvojis pārmaiņas – vairāk nekā 629 kvm telpās apmeklētājiem pieejamas 112 sēdvietas.

Atjaunotajā restorānā ir visas jaunākās “McDonald's” inovācijas un šis ir otrais “McDonald's” restorāns Latvijā, kas aprīkots ar četrām maltīšu pagatavošanas līnijām, kas ļauj dubultot ierasto burgeru skaitu. Apzinoties lielo pieprasījumu pēc piegādes pakalpojumiem šajā vietā, restorāns ieviesis īpašu logu kurjeriem, efektivizējot pasūtījumu saņemšanas procesu.

Kopējais restorāna darbinieku skaits palielināts līdz 60 darbiniekiem.

Latvijā patlaban darbojas 14 "McDonald's" ēdināšanas vietas, tostarp 13 ēstuves ir Rīgā un viena Jelgavā. Uzņēmumā strādā kopumā 900 darbinieku.

Kopš 2007.gada "McDonald's" pārvaldošā uzņēmuma SIA "Premier Restaurants Latvia" pārvaldītājs "Premier Capital" Latvijā ir investējis kopumā vairāk nekā 30,4 miljonus eiro, iepriekš informēja kompānijas pārstāvji.

"Premier Restaurants Latvia" 2023.gadā strādāja ar 77,214 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 16,7% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānijas peļņa pieauga par 32,1% - līdz 4,29 miljoniem eiro.

Kompānija reģistrēta 1994.gadā, un tās pamatkapitāls ir 4 237 289 eiro. "Premier Restaurants Latvia" īpašnieks ir Maltā reģistrētā "Premier Capital".

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

McDonald’s, ieguldot 512 000 eiro, ir modernizējis restorānu Katlakalna ielā.

Pēc renovācijas tā platība ir palielināta par 52 kvadrātmetriem, kā arī izveidots jaunākais McCafé Latvijā. Restorāns ieguvis mūsdienīgu izskatu un ir labiekārtots.

Atjaunotais McDonald's restorāns strādā visu diennakti, tostarp ir pieejams 24 stundu McDrive. Restorāns, kura platība ir 326,10 kvadrātmetri, piedāvā 129 sēdvietas gan iekštelpās, gan āra terasē.

Šis ir nu jau piektais McCafé Latvijā un pirmais šajā apkaimē.

Divjoslu McDrive sniedz ērtības autovadītājiem, savukārt speciāli izveidotais paātrinātais pasūtījumu saņemšanas logs ļauj kurjeriem ātrāk veikt McDelivery pasūtījumu saņemšanu, tādējādi nodrošinot efektīvāku apkalpošanu un samazinot gaidīšanas laiku. Restorānā ir pieejamas arī jaunākās McDonald’s inovācijas, tai skaitā trīs pašapkalpošanās kioski, apkalpošana pie galdiņiem, kā arī mobilā pasūtījuma un apmaksas sistēma.

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Jebkuram biznesa stāstam, neatkarīgi no darbības jomas, jābūt ambiciozam, un tam nevajadzētu aprobežoties tikai ar Latvijas tirgu, domā Evija Celma, Roche Services & Solutions (RSS) Riga vadītāja.

Nākotne piederēs eksportspējīgiem uzņēmumiem, jo mūsdienās talanti vairs nekoncentrējas vienas valsts robežās - tie meklējami dažādās lokācijās un tirgos, spriež E.Celma. Viņa uzskata, ka domāt tikai Latvijas mērogā nozīmē jau sākumā noteikt savam biznesam griestus, kas ilgtermiņā var būtiski ietekmēt izaugsmi un attīstību. Uzņēmēji nedrīkst baidīties riskēt - biznesā ir vajadzīgas ambīcijas, drosme izmēģināt jaunas lietas, kā arī vīzija, kurai cilvēki tic un kuru viņi vēlas īstenot kopā, pārliecināta ir RSS Riga vadītāja.

Iemācās tirgoties

Skolas laikos gribēju kļūt par Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) ģenerālsekretāri, jo man vienmēr ir gribējies glābt pasauli, atzīst E.Celma. “Ilgas pēc šī amata, tāpat kā ilūzijas par ANO varenību, nu ir pagaisušas, taču pasauli glābt gribu joprojām! Kopš pamatskolas mani ir fascinējusi vēsture, taču, kad bija jāizlemj, kur studēt, sapratu, ka gribu pētīt ne tikai vēsturi, bet arī to, kā tiek veidota nākotne. Vēlējos izprast pasauli un saprast, kāpēc procesi notiek tieši tā un ne citādi, kā rezultātā sāku studēt politikas zinātnes. Augstskolā gūtās zināšanas nenoliedzami noderējušas arī darbā, jo politikas procesu pārzināšana palīdz saprast, kā veidot attiecības ar apkārtējiem, kādas intereses un kādu mērķu vārdā tiek virzītas, kā arī kāpēc kaut kas ir vai nav iespējams un ko tu esi gatavs par to atdot. Politika iemāca tirgoties, jo tajā, tāpat kā biznesā, ne vienmēr var panākt savus iedomātos 100%,” atzīmē E.Celma, kura savu pirmo darba pieredzi guva jau 16 gadu vecumā.