Jaunākais izdevums

Pasaules tūres ietvaros 24.jūlijā Rīgā pirmo reizi ieradīsies super auto īpašnieku kluba Gran Turismo dalībnieki ar tādām ekskluzīvām automašīnām kā Ferrari, Porsche, McLaren un Lamborghini.

Ekskluzīvie auto piedalīsies arī trīs dienu sacensībās Biķernieku trasē. «Gran Turismo ir super auto īpašnieku klubs, kurš pulcē biedrus no visas pasaules. Šis pasākums nav tikai jaudīgu automašīnu aplūkošana. Tas tiek organizēts, lai iepazītos ar citiem auto entuziastiem visā pasaulē,» komentē Gran Turismo organizators un dalībnieks Pīters Ternstroms (Peter Ternström).

Pasākums sāksies, kad prāmis M/S Romantika ieradīsies Rīgā plkst. 10.30. Visas automašīnas dosies no Rīgas pasažieru ostas līdz Radisson Blu Latvija viesnīcai, papildus izbraucot īpašu maršrutu.

Nākamās trīs dienas šīs jaudīgās automašīnas un to vadītāji tiksies Biķernieku trasē. Gran Turismo Baltica ir privāts pasākums, taču piektdien no 12.00 līdz 17.00 trase tiks atvērta arī citiem interesentiem.

«Mūs ar Gran Turismo Baltica dalībniekiem vieno azarts un adrenalīns, tāpēc esam priecīgi pirmo reizi šo lielisko pasākumu uzņemt Latvijā, Rīgā, un esam lepni būt par tā ilggadēju partneri Baltijas valstīs,» teic OlyBet mārketinga un pārdošanas vadītājs Alvis Kindzulis.

Gran Turismo apvieno 4 800 dalībniekus no visām Eiropas valstīm, Dienvidāfrikas, Amerikas Savienotajām Valstīm, Āzijas un Austrālijas. Tā ir slēgta kopiena, kurā jauni biedri tiek uzņemti tikai pēc īpašām rekomendācijām. Katra biedra īpašumā jābūt vismaz vienam ekskluzīvajam auto.

OlyBet ir Gran Turismo Baltica līdzorganizators un partneris.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rīgā, Teikā šodien avarējusi «Gran Turismo» pasaules tūres sporta automašīna «Lamborghini», apliecināja Valsts policijas preses pārstāve Simona Grāvīte.

Ap plkst.10 policija saņēma izsaukumu uz Brīvības un Džutas ielu krustojumu, kur notikusi sadursme starp automašīnām «Lamborghini» un «Volvo».

Cietušo negadījumā nav, arī satiksme nebija traucēta.

Šonedēļ Rīgā viesojas «Gran Turismo» pasaules tūres dalībnieki ar ekskluzīvām sporta automašīnām, lai sacenstos Biķernieku trasē.

Komentāri

Pievienot komentāru