Ražošana

Sāk plastikāta logu biznesu

Dienas Bizness, 17.07.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pusgadu Aizkrauklē jau esošajiem diviem plastikāta logu izgatavotājiem un piegādātājiem pievienojies trešais — Kristapa Vorslava un Elvija Gulbinska uzņēmums Mūsu lodzinieks, vēsta reģionālais laikraksts Staburags.

Vai apstāklis — atvērt uzņēmumu dzimtajā pilsētā — nav traucējošs? Kristaps teic, ka tas drīzāk ir ieguvums un darbību veicinošs. Logu biznesā Kristaps ir gadu, Elvijs — aptuveni septiņus. Tāpēc par pieredzes trūkumu sūdzēties nevar. Pirms atvērt savu uzņēmumu, jaunieši veikuši tirgus izpēti, secinājuši, ka viņu piedāvājumam būs arī pieprasījums. Atzīts, ka Aizkrauklē šāda profila biznesam joprojām ir auglīga vide, jo tālāk Rīgas, kā arī Jēkabpils virzienā konkurence būtiski pieaug. Idejas realizācijai bijis nepieciešams aptuveni pusgads.

Rēķinājušies pārsvarā ar savu kapitālu, maksimāli cenšoties iztikt bez kredītiem. Atrastas piemērotas telpas — Aizkraukles Purvciema rajonā.

Dibinātas biznesa attiecības ar uzņēmējiem — plastikāta logu piegādātājiem Polijā un Latvijā. Lielākie klienti — būvfirmas ne tikai Aizkraukles reģionā, bet attālākās vietās, piemēram, Rēzeknē, Jēkabpilī. Viens no šībrīža objektiem — lielas, 5x5 metru vitrīnas uzņēmumam Latvijas Autoceļu uzturētājs. Piedalās dažādos iepirkumos, apkalpo arī privātpersonas. Darbus veic divi uzņēmumā nodarbinātie meistari.

Plašāk - laikrakstā Staburags.

Komentāri

Pievienot komentāru