Pakalpojumi

SIA Fontaine.Ent. valdi pamet Timbra

Gunta Kursiša, LETA, 04.11.2013

Jaunākais izdevums

Liepājas viesnīcu nozares uzņēmuma SIA Fontaine.Ent. vadībā notikušas izmaiņas, amatu atstājot līdzšinējai valdes loceklei Iritai Timbrai, liecina Lursoft dati.

Līdz ar to uzņēmuma valde turpinās darbību trīs amatpersonu sastāvā – valdes priekšsēdētājas amatā darbojas Ivonna Kalita, kas ir arī uzņēmuma īpašniece, bet valdes locekļu amatu pienākumus pilda Gustavs Pelēcis un Liene Valtere.

2012. gadā uzņēmuma apgrozījums palielinājās un sasniedza vairāk nekā 845,2 tūkst. Ls. Līdz ar apgrozījumu pērn pieauga arī zaudējumi, kas 2012. gadā veidoja vairāk nekā 164,6 tūkst. Ls, liecina Lursoft dati.

Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2000 Ls.

SIA Fontaine.Ent. reģistrēta 1996. gadā, bet iepriekšējie uzņēmuma nosaukumi ir SIA FM 102 un SIA Gasonova.

Komentāri

Pievienot komentāru
Nekustamais īpašums

Par Liepājas viesnīcas Fontaine Hotel Royal ēkas īpašnieku kļūs UPB holdinga akcionārs Māris Mors

LETA, 12.07.2017

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Par Liepājas viesnīcas Fontaine Hotel Royal ēkas jauno īpašnieku kļūs UPB holdinga akcionārs Māris Mors, aģentūrai LETA apliecināja uzņēmējs.

Mors norādīja, ka patlaban viņu vēl nevarot dēvēt par viesnīcas Fontaine Hotel Royal ēkas oficiālo īpašnieku, jo darījums nav vēl līdz galam noslēgts. Tā noslēgums, pēc uzņēmēja teiktā, sagaidāms šā gada augustā. Taujāts, kāda ir darījuma kopējā summa, Mors norādīja, ka tā iespējams vēl var mainīties, tāpēc pašlaik nav iespējams atklāt neko konkrētu.

Uzņēmējs sacīja, ka viesnīcu viņš iegādājies kopā ar savu dzīvesbiedri, ar kuru pēc darījuma noslēgšanas plānots savstarpēji pārrunāt tālākos plānus saistībā ar Fontaine Royal Hotel ēku.Mors uzsvēra, ka detalizētāku informāciju par viesnīcas tālāko nākotni būs iespējams uzzināt tikai augustā pēc tās ēkas iegādes darījuma noslēgšanas.Kā ziņots, šā gada maijā līdzšinējās ēkas Liepājā, Stūrmaņu ielā 1 īpašnieks, uzņēmējs Stēns Lorenss, kurš labāk pazīstams kā Luijs Fonteins, aģentūrai LETA apstiprināja, ka ēka patiešām ir pārdota un tā no šā gada 1.oktobra nonāks jaunā īpašnieka pārziņā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Transports un loģistika

Pāvilostā pusgrimis stāv uzņēmēja Fonteina kuģis

LETA, 03.01.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pāvilostā, Sakas upes kreisajā krastā, pusgrimis stāv uzņēmēja un mūziķa, kādreizējā Liepājas deputāta Luija Fonteina (Stēns Lorenss) kuģis «Spurn».

Kuģis Pāvilostas ostā nogrimis jau aizvadītā gada rudens izskaņā un pašvaldība organizējusi tā izcelšanu un nogādāšanu citviet.

Pāvilostas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Marita Kurčanova skaidroja, ka šobrīd Fonteina kuģis joprojām pusgrimis, bet nostiprināts stāv Sakas upes kreisajā krastā.

Pāvilostas novada dome novembra beigās lēma segt Sakas upē nogrimušā kuģa «Spurn» izcelšanas darbu izmaksas pakalpojuma sniedzējam, lēšot aptuvenās izmaksas 5445 eiro apmērā. Tāpat dome šajā sēdē lēma uzdot pašvaldības juristēm sagatavot prasību iesniegšanai tiesā par izdevumu piedziņu no SIA «Fontaine. Ent.».

«Lai gan šobrīd vides piesārņojuma draudi nepastāv, tomēr pašvaldības mērķis un nostāja ir pēc iespējas ātrāk izcelt kuģi no Sakas upes un piedzīt no kuģa īpašnieka visus pašvaldībai un ostas pārvaldei līdz šim radušos izdevumus,» uzsvēra pašvaldības pārstāve.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uzņēmums SIA Fontaine Ent. pārdod viesnīcas Fontaine Royal Hotel ēku, liecina kompānijas sludinājums.

Ēkas kopējā platība ir nepilni 5000 m2.

Viesnīcā izvietots SPA centrs, restorāns, viesnīcas recepcijas bārs, sporta zāle, 52 dažādas klases numuriņi. Ēkai ir autonoma apkures (malka) sistēma, pilsētas ūdens un kanalizācijas pieslēgums.

Komentāri

Pievienot komentāru