Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Iepirkumā par sporta un iesildīšanās tērpu piegādi Latvijas Olimpiskās delegācijas vajadzībām ziemas Olimpiskajās spēlēs Sočos 2014.gadā uzvarējusi kompānija SIA Bars, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Sporta tērpi tiks izgatavoti par 29,9 tūkstošiem latu. Konkursā piedāvājumus iesniedza tikai viens pretendents.

Db.lv jau rakstīja, ka oktobrī noslēdzās otrā no četrām Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) iepirkuma procedūrām, kas paredz piegādāt tērpus Latvijas Olimpiskās komandas vajadzībām, un par uzvarētāju ir pasludināts uzņēmums OT Stils.

LOK 14.oktobrī izsludināja iepirkuma procedūru par atpūtas un brīvā laika tērpu piegādi Latvijas Olimpiskās delegācijas vajadzībām ziemas Olimpiskajās spēlēs Sočos 2014.gadā. Līdz iesniegšanas termiņa beigām – 25.oktobrim - LOK saņēma tikai viena pretendenta pieteikumu. Izskatot piedāvājumu, LOK Iepirkumu komisija secināja, ka tas atbilst visiem izvirzītajiem noteikumiem un prasībām, līdz ar to par uzvarētāju atzina OT Stils iesniegto pieteikumu.

OT Stils divu mēnešu laikā no iepirkuma līguma noslēgšanas brīža apņemas piegādāt 150 apģērbu komplektus, ko veidos vīriešu un sieviešu jakas, vīriešu un sieviešu džemperi, bikses, somas, cepures, cimdi un šalles. Kopējā līgumcena ir 18,6 tūkstoši latu.

OT Stils būs jāizgatavo tērpi pēc gatava LOK pasūtījuma un iepriekš izstrādātām modes mākslinieces Natālijas Jansones skicēm.

Komentāri

Pievienot komentāru