Ražošana

Stikla apstrādes rūpnīcas Glāzeri attīstībai piešķir 2,7 miljonus eiro

Db.lv, 21.04.2022

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Luminor banka finansējusi vienu no lielākajiem stikla apstrādes uzņēmumiem Latvijā SIA Glāzeri BT, nodrošinot 2,7 miljonus eiro finansējumu uzņēmuma attīstībai un apgrozāmajiem līdzekļiem.

Uzņēmums plāno uzlabot ražošanas līniju – iegādājoties modernu stikla rūdīšanas krāsni un attīstot darbības efektivitāti.

SIA Glāzeri BT piedāvā pilnu stikla apstrādes ciklu un izgatavo gan sadzīves stikla priekšmetus, gan sarežģītas stikla konstrukcijas un fasādes stiklojumu. Uzņēmuma tehnoloģijas un iekārtas, nodrošina stikla griešanu, apstrādi, digitālo drukāšanu, krāsošanu, sacietēšanu, laminēšanu u.c. pakalpojumus.

“Uzņēmumam ir vairāk nekā 20 gadu pieredze tirgū. Sekojot stikla apstrādes nozares tendencēm, esam kļuvuši par uzticamu partneri saviem klientiem, nodrošinot lielu ražošanas jaudu. Lielu daļu no saražotās produkcijas eksportējam. Lai noturētu savas tirgus pozīcijas, apzināmies, ka nemitīgi ir jāseko līdzi jaunākajām stikla apstrādes tendencēm pasaulē un jāattīsta piedāvājums. Bankas piešķirtais finansējums mums sniegs iespēju vēl vairāk uzlabot ražošanas procesu,” stāsta SIA Glāzeri BT valdes priekšsēdētājs Ziedonis Buivids.

“Stikla apstrāde ir specifiska rūpniecības nozare, tādēļ ir prieks par Latvijas uzņēmuma ļoti mērķtiecīgo vēlmi attīstīties un pilnveidoties. Iegādājoties mūsdienīgākas un videi draudzīgākas iekārtas, Glāzeri vēl vairāk palielinās saražotās produkcijas eksporta potenciālu, un mūsu banka ir gandarīta atbalstīt pašmāju uzņēmumu tā izaugsmes ceļā,” saka Ilze Zoltnere, Luminor Korporatīvā departamenta vadītāja.

Uzņēmuma klienti ir rūdītā stikla konstrukciju un margu ražotāji, mēbeļu ražotāji, logu un stikla fasāžu ražotāji, stikla apstrādes uzņēmumi, kā arī privātpersonas. Ražošanas un tirdzniecības nolūkos SIA Glāzeri BT izmanto pasaules vadošo ražotāju stiklu.

SIA Glāzeri BT ir dibināta 1998. gadā. Vietējā kapitāla ģimenes uzņēmumam pieder viena no lielākajām stikla apstrādes rūpnīcām Latvijā. 2017. gadā uzņēmums sāka darbību jaunuzceltajā ražošanas ēkā Piņķos, kuras projekts tika īstenots ar CFLA atbalstu. Galvenais uzņēmuma pasūtītājs ir būvniecības nozare.

Komentāri

Pievienot komentāru