Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uzlabotais HTC One M9+ nonāca pārdošanā tikai dažus mēnešus pēc oriģinālā šī gada flagmaņa, sajaucot prātu pircējiem

No ražošanas līnijas noripojušie HTC šī gada triecienmodeļi One M9 vēl nebija paspējuši atdzist, kad kompānija jau steidza tos aizstāt ar uzlabotu versiju One M9+. Acīmredzot ņēmuši pie sirds apskatnieku kritiku, ka M9 nav gana aizraujošs, lai sacenstos ar Samsung Galaxy Edge vai «aifoniem», taivānieši papildināja M9+ ar labāku displeju, citu procesoru un pirkstu nospiedumu lasītāju.

Interneta forumos dzirdamas runas, ka atteikšanās no Snapdragon 810 procesora saistīta ar tā pārmērīgo karšanu, par ko ražotājs saņēmis sūdzības no lietotājiem. Savukārt pirkstu nospiedumu lasītāja pievienošana ir turēšanās līdzi laika garam, jo šodien tāds ir visiem tirgus līderiem.

Kā jau varēja gaidīt, enerģijas patēriņa ziņā brīnumi nav notikuši. Un kamēr nevienam ražotājam neizdosies atrast patiešām revolucionāru akumulatora materiālu, var diezgan droši prognozēt, ka nāksies samierināties ar ierīces lādēšanu ik pēc 1–2 dienām. Šādā ritmā darbojas arī M9+. Intensīvāk lietojot, 2840 miliamperstundu akumulatorā «barības» pietiek nepilnai vienai dienai, bet brīvdienu režīmā var izdzīvot aptuveni divas. Ja vēlaties visu svētdienu neizkāpt no gultas un tālrunī skatīties filmas, tad šis modelis ļaus nodoties laiskajai nodarbei aptuveni 11 stundas no vietas. Pirms gada HTC piesaistīja patērētāju uzmanību ar One M8 dīvainu aizmugurējo fotokameru, ko veido divas lēcas un kas ļauj izvēlēties fokusa punktu fotogrāfijā pēc tās uzņemšanas. No M9 modeļa tā bija pazudusi, bet M9+ atkal atgriežas. Ideja ir visnotaļ interesanta, lai arī ne pārāk jauna, tomēr lietotājiem jāņem vērā, ka šādā veidā uzņemti attēli aizņems vairāk vietas nekā parastas fotogrāfijas. Kopumā 20,7 megapikseļu fotokamera darbojas apmierinoši, vienīgi attēlos krāsas izskatās tumšākas nekā dzīvē.

Visu rakstu Pluss kļūdu labošanai lasiet 6. novembra laikrakstā Dienas Bizness.

Komentāri

Pievienot komentāru