Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pašmāju uzņēmums “Teikas saldētava”, kas piedāvā lielizmēra saldētavu pakalpojumus, šogad veicis kapitālieguldījumus uzņēmuma attīstībā un modernizācijā, investējot 100 000 eiro telpu paplašināšanā.

Līdz ar “Teikas saldētavas” pakalpojumu pieprasījuma pieaugumu 2021. gadā uzņēmums plāno turpināt telpu modernizāciju un sniegto pakalpojumu kvalitātes celšanu, kopējam investīciju apjomam sasniedzot 200 000 eiro.

“Teikas saldētava” piedāvā saldēšanas kameru pakalpojumus aptuveni 5700 m2 platībā, aukstuma noliktavu aptuveni 1200 m2 platībā, kā arī ofisa telpu nomu. Uzņēmums ir viens no tirgus līderiem lielizmēra saldētavu pakalpojumu jomā un viens no lielākajiem šādiem objektiem valstī, kas specializējas pakalpojuma sniegšanā klientu pārtikas glabāšanai nevis savām vajadzībām.

Uzņēmums 2020. gadā veicis apjomīgu renovāciju līdz šim nelietotām uzņēmuma telpām, tās pielāgojot klientu specifiskajām vajadzībām. Telpas vairāk nekā 500 m2 platībā ir modernizētas un izvietotas atbilstoši dažādiem temperatūras režīmiem (-18C un -6 līdz +2C), kā arī tajās ir izveidotas biroju un tirdzniecības platības.

“Ik gadu novērojams stabils pieaugums saldētas pārtikas produkcijas tirgū, un arī Covid-19 pieprasījumu nav mazinājis. Veiktās investīcijas ir likumsakarīgs solis uzņēmuma attīstībā. Šis projekts ir tikai sākums, jo investīcijas ir plānots veikt ilgtermiņā, ļaujot mums arī turpmāk nodrošināt klientu mainīgajām vajadzībām piemērotus pakalpojumus,” skaidro "Teikas saldētava" vadītājs Aldis Ennītis.

2021. gadā uzņēmums plāno turpināt telpu modernizāciju un sniegto pakalpojumu kvalitātes celšanu. Energoefektivitātes uzlabošanas nolūkā nākamā gada kapitālieguldījumu plānā iekļauta gan iekštelpu atjaunošana, gan arī fasādes siltināšana. Pašlaik, gatavojoties nākamā gada projektiem, uzņēmums turpina darbu pie efektīvāko tehnisko risinājumu meklēšanas, kas nodrošinātu renovācijas darbu atbilstību modernākajām pieejām un augstākajām vides prasībām.

Uzņēmuma "Teikas saldētava" juridiskais nosaukums ir SIA “Rīgas 2.saldētava”. Uzņēmums dibināts 1991. gadā, savukārt, 2016. gadā veiktas vadības un zīmola pārmaiņas.

Komentāri

Pievienot komentāru