Citas ziņas

Tiesa liedz Ekodienests mainīt īpašniekus un reorganizēt kompāniju

Dienas Bizness, 25.02.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Zvērinātas tiesu izpildītājas nodrošinājums paredz aizliegumu SIA Ekodienests reorganizācijai, pamatkapitāla samazināšanai, uzņēmuma veida maiņai, kā arī uzņēmuma vai tā daļu īpašnieku maiņai, liecina Lursoft dati.

Uzņēmumam patlaban kopumā reģistrēti trīs aktuāli nodrošinājumi. Vienu no tiem piemērojis VID, paredzot pārreģistrācijas azliegumu SIA Ekodienests piederošajām SIA LGA Timber kapitāldaļām. Savukārt aizvadītā gada oktobrī zvērināta tiesu izpildītāja piemērojusi aizliegumu atsavināt uzņēmuma piederošās SIA LGA Timber kapitāla daļas, mainīt daļu nominālvērtību, kā arī aizliegumu veikt darbības, kas samazinātu personai piederošo daļu vērtību. SIA Ekodienests pieder 34,00% SIA LGA Timber.

Būvniecības sfērā strādājošā SIA Ekodienests pieder Agnim Krūmiņam, kuram vēl bez minētā uzņēmuma pieder arī 16,4% SIA Granitops daļu.

SIA Ekodienests pēdējo pieejamo gada pārskatu iesniedzis par 2011. gadu, norādot, ka tā apgrozījums bijis 573,2 tūkst. Ls (815,6 tūkst. eiro), bet zaudējumi – 39,8 tūkst. Ls (56,6 tūkst. eiro).

Komentāri

Pievienot komentāru