Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa 18.jūlijā ierosinājusi loģistikas uzņēmuma AS «Remars-Rīga», kas ir lielākais AS «Rīgas kuģu būvētava» akcionārs, maksātnespējas procesa lietu, ziņo «Lursoft» Klientu portfelis.

Lieta ierosināta, balstoties uz uzņēmuma SIA «MG3» iesniegumu. Maksātnespējas administrācijas mājas lapā publicētā informācija liecina, ka AS «Remars-Rīga» reģistrēts kā vakants maksātnespējas subjekts un administratora pretendents ir Mārtiņš Karstais.

AS «Remars-Rīga» pagājušā gada novembrī Valsts ieņēmumu dienests piemēroja nodrošinājumu - aizliegumu komercķīlas reģistrācijai, pārjaunošanai un grozīšanai, jo uzņēmumam ir nodokļu parāds. «Lursoft» izziņa liecina, ka uz šī gada 7.jūliju tam bija nodokļu parāds 129 tūkstošu eiro apmērā.

AS «Remars-Rīga» dibināta 1994.gadā, un uzņēmumam ir vairāki darbības virzieni - elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošana un pārdošana, metāllūžņu savākšana un utilizācija, kā arī transporta pakalpojumu sniegšana.

2017.gadā AS «Remars-Rīga» strādāja ar apgrozījumu 2,052 miljonu eiro apmērā un tā peļņa pēc nodokļiem bija 263 tūkstoši eiro. Uzņēmums nodarbināja 39 darbiniekus un nodokļos Latvijas valsts kopbudžetā samaksāja 396 tūkstošus eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru