Pakalpojumi

Ukrainas Nova Post atklāj pirmo filiāli Lietuvā un plāno ienākt arī Latvijā

LETA--BNS, 21.03.2023

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ukrainas ekspreša sūtījumu piegādes kompānija "Nova Post" atklājusi pirmo filiāli Viļņā.

"Nova Post" līdzdibinātājs Volodimirs Poperešņuks informēja, ka maijā plānots atklāt filiāli Lietuvas otrā lielākajā pilsētā Kauņā, kā arī šogad paplašināšanos plānots turpināt ar ieiešanu Latvijas un Igaunijas tirgū.

Ukrainas kompānijas filiālē Viļņā tiek pieņemti sūtījumi uz un no Ukrainas, kuru svars nepārsniedza 1000 kilogramu. Minimālais piegādes laiks ir piecas dienas.

Lietuvas Juridisko personu reģistrā "Nova Post Lithuania" iekļauta decembrī. Decembra sākumā to iekļāva Lietuvas pasta pakalpojumu sniedzēju reģistrā, liecina sakaru regulatora dati.

Kopumā Ukrainas kompānijai ir 1200 filiāles un 13 000 darbinieku.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvija ir kļuvusi par trešo Baltijas valsti un astoto Eiropas valsti, kurā durvis vaļā vēris ukraiņu loģistikas uzņēmuma Nova Post klientu centrs.

"Jau 22 gadus Nova Post ir bijis uzticams atbalsts ukraiņiem, lai kur viņi atrastos, - jo īpaši kara laikā. Pagājušajā nedēļā mēs piedzīvojām lielu traģēdiju - Krievijas raķetes triecienā Nova Post šķirošanas centram Harkivā gāja bojā seši mūsu darbinieki. Taču mums ir jāturpina strādāt, jo miljoniem cilvēku gan Ukrainā, gan ārvalstīs ir atkarīgi no mūsu darba. Šodien atklājam Nova Post klientu centru Latvijā, lai apvienotu tos, kurus šķīris karš un robežas, lai viņi viegli un ātri varētu nosūtīt daļu sava siltuma, rūpju un atbalsta Ukrainai," stāsta Oleksandrs Lisovecs (Oleksandr Lysovets) Nova Post vadītājs Eiropā.

Komentāri

Pievienot komentāru