Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Paplašinot savu darbību, viens no Latvijas lielākajiem stikloto būvkonstrukciju projektēšanas un ražošanas uzņēmumiem SIA "Uppe" sācis jaunas stikloto elementu fasāžu ražotnes būvniecību Brankās.

Kopējās projekta investīcijas ir 350 000 eiro, no kuriem publiskais līdzfinansējums ir 120 000 eiro. Jaunā ražotne būs vairāk kā 1000 m2 liela un tajā ražos stikloto elementu fasādes.

Ražotnes būvniecību plānots pabeigt līdz 2024.gada beigām.

Projektu līdzfinansē Lauku atbalsta dienests.

19.martā, klātesot Jelgavas domes priekšsēdētāja vietniecei Ilzei Vītolai un Tūrisma un uzņēmējdarbības nodaļas vadītājai Ilzei Matusai, kā arī SIA “Uppe” vadībai un kolektīvam, topošās ražošanas ēkas pamatā tika iemūrēta laika kapsula. Kapsulā ievietotais vēstījums atklāj uzņēmuma stāstu - caur stiklotajām ēkām padarīt apkārtējiem pasauli par nedaudz labāku vietu.

“Jaunā ražošanas ēkas piebūve būs apliecinājums tam, ka mēs turpinām attīstīties, par spīti tam, ka pasaule pēdējos divus gadus vairs nav tāda, kā agrāk,” uzsver SIA “Uppe” valdes priekšsēdētājs Aldis Cimermanis.

SIA “Uppe”, kas darbojas kopš 2009.gada un atrodas Jelgavas novadā, veic stikloto būvkonstrukciju projektēšanu, ražošanu, piegādi, montāžu un servisu. 2012.gadā Brankās tika atklāta uzņēmuma pirmā ražotne. SIA “Uppe” produkcija tiek eksportēta arī uz Eiropu, galvenokārt uz Skandināviju un Vāciju.

"Uppe" 2022.gadā strādāja ar 4,389 miljonu eiro apgrozījumu un cieta 433 068 eiro zaudējumus, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Uppe" reģistrēta 2009.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 137 000 eiro. Uzņēmuma īpašnieki ir Aldis Cimermanis (43%), Ivars Žagariņš (25%), Sandis Mileiko (25%) un Ričs Bērants (7%).

Komentāri

Pievienot komentāru