Jaunākais izdevums

Tevi varētu interesēt

Dalies ar šo rakstu

Pusotrā gadā kopš SIA API Sūti.lv darbības sākuma tā spējusi uzaudzēt apgrozījumu līdz 300 tūkst. eiro; līdz 2020. gadam ambīcijas ir sasniegt 1,2 milj. eiro slieksni.

SIA API Sūti.lv ir pilna servisa noliktava, kur zem viena jumta nodrošina sūtījuma iepakošanu, uzglabāšanu un izsūtīšanu. «Mūsu priekšrocība iepretim lielajiem kurjerpasta uzņēmumiem ir tā, ka esam mazi, efektīvi un IT jomā attīstīti, jo noliktavas sistēma ir salāgota ar klientu interneta veikaliem, līdz ar to esam noderīgi ne tikai preces izsūtīšanā, bet arī uzskaites veidošanā un vajadzības gadījumā arī dažādu papildu produktu piepakošanā, ko bieži vien lielās kurjeru kompānijas dara nelabprāt. Tā ir mūsu pievienotā vērtība, kas ļauj cerēt, ka mums ir potenciāls Latvijā kļūt par sava veida Amazon. Kad sasniegsim viena milj. apgrozījuma slieksni, tad, visticamāk, būsim interesanti arī kādam lielākam tirgus dalībniekam, kurš varētu iegādāties mūsu portfeli,» spriež SIA API Sūti.lv komercdirektors Edgars Rēboks. Tā tas noticis, piemēram, TNT Express NV gadījumā, kad to nopirka ASV loģistikas un kurjerpasta kompānija FedEx. Šis darījums notika 2015. gadā, un tā vērtība bija 4,4 miljardi eiro.

Nodrošina ātrumu

Uzņēmums savu darbību sāka 2017. gadā, piedāvājot patērētājiem sūtījumu cenas salīdzināšanas sistēmu, kas darbojas līdzīgi kā OCTA kalkulators, un IT risinājuma izstrādē API Sūti.lv ieguldīja 15 tūkst. eiro. «Kopš tā laika esam ievērojami izauguši un no kurjerpasta vienuviet esam izbūvējuši pilna servisa noliktavu, un ieviesuši savas aplikācijas Android telefonos. Noliktavas pārvaldīšanai ar aplikācijas palīdzību ir vairāki plusi, proti, darbiniekam, saņemot pasūtījumu, nav jāskraida pa noliktavu un jādomā, ko un kā pakot, bet visu pasaka priekšā sistēma. Turklāt arī klientam, kurš pasūtījis preci, ir iespēja sekot līdzi un pārliecināties, ka pakā patiesi ir ielikta pareizā prece vajadzīgajā daudzumā, jo pakošanas brīdī tiek veikta foto atskaite. Savukārt preces sūtītājam tiek sniegta precīza atskaite par nosūtīto mantu, kā arī veikta atlikuma uzskaite. Būtībā preces izsūtītājam vairs nav jādomā par preces sūtīšanu, un tas var nodarboties ar lietām, ko prot vislabāk, piemēram, ražot kaut ko,» teic E. Rēboks.

API Sūti.lv savu noliktavas IT sistēmu veidoja paši. Pašu paveiktais nodrošināja gan ātrāku projekta izpildes laiku, gan sniedza know how, kā šāda veida sistēma jābūvē, kā tā strādā un ko nepieciešams pilnveidot.

Visu rakstu lasiet 20. jūnija laikrakstā Dienas Bizness, vai meklējot tirdzniecības vietās.

Abonē (zvani 67063333) vai lasi laikrakstu Dienas Bizness elektroniski!

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pilna servisa noliktava SIA API Sūti.lv bāzēta Latvijā, bet strādā starptautiski – no Eiropas un Amerikai līdz pat Austrālijai. API Sūti.lv klienta vietā veic Fulfillment - nodrošina sūtījuma iepakošanu, uzglabāšanu un izsūtīšanu. Ja vēlies būt mūsu klients, tad vari atrasties jebkur pasaulē un mēs nodrošināsim sūtījumu iepakošanu un nosūtīšanu Jūsu vietā. Mums ir vairāku gadu pieredze strādājot ar klientiem ASV, Kanādā, Vācijā, Anglijā, Francijā, Zviedrijā, Austrālijā, Nīderlandē, Spānijā, Itālijā un, protams, mūsu mītnes zemē Latvijā.

Pick & Pack procesā izmantojam pašu radītu noliktavas sistēmu, kas ļauj mums fulfillments veikt ātri, precīzi un ar iespējami zemākām izmaksām. Tieši optimāla sūtījuma izmaksu piedāvāšana ir mūsu trumpis, kas loģistikā ir viens no galvenajiem veiksmīgas darbības stūrakmeņiem. Mūsu Know How ir Jūsu, mūsu klienta, ieguvums, jo varam nodrošināt, ka sūtījuma saņēmējs būs apmierināts. Ātrs sūtījuma veikšanas laiks, precizitāte un zemas izmaksas ir mūsu ikdiena un jūsu priekšrocība ceļā uz apmierināta klienta sirdi. Mēs šo formulu varam nodrošināt.

Komentāri

Pievienot komentāru