Jaunākais izdevums

Būvniecības materiālu vairumtirgotājs SIA "Velve M.S. tehnoloģijas" mainījusi nosaukumu uz SIA "Velve materiālu sistēmas", informēja uzņēmuma pārstāvji.

Uzņēmuma 25 gadu pastāvēšanas laikā būvniecības nozare ir būtiski attīstījusies un līdzi ar to ir mainījusies arī uzņēmuma darbības specifika. "Velve materiālu sistēmas" šobrīd nodrošina būvniecības materiālus gan privātmāju, gan lielu infrastruktūras būvniecības objektu vajadzībām, kā arī ir vienīgais "Mapei" produktu izplatītājs Baltijas valstīs.

Reaģējot uz nozares pieprasījumu, pērn uzņēmums veica investīcijas noliktavas paplašināšanā no 900 līdz 1400 kvadrātmetriem. Tāpat uzņēmums pārvācās uz jaunām biroja telpām "Kalniņos", Mārupē. Šogad uzņēmums turpinās veikt investīcijas arī darbinieku kvalifikācijas celšanā visās Baltijas valstīts.

Kompānijas nosaukuma maiņa ietver arī jaunu zīmola vizuālo identitāti, un to izstrādāja dizaina studija "H2E".

"Velve materiālu sistēmas" 2022.gadā strādāja ar 5,638 miljonu eiro apgrozījumu un guva 301 503 eiro peļņu.

Uzņēmums reģistrēts 1997.gadā, un tā pamatkapitāls ir 38 360 eiro. Uzņēmuma īpašnieki ir Andris Kreislers (53,65%), Agris Kreislers (30%) un Kaspars Ozers (16,35%).

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas jaunās A2 ēkas būvniecības procesa īstenošana ir apdraudēta, jo SIA "Velve" turpina nepildīt savas būvniecības līgumā uzņemtās saistības, tostarp būtiski kavē plānoto būvdarbu izpildes termiņus, naudas plūsmas izpildi, kā arī nespēj sniegt pietiekamus un uzticamus pierādījumus par uzņēmuma spēju īstenot būvniecības līgumu, informē slimnīca.

Uz 2023.gada 31.decembri SIA "Velve" kavējumu rezultātā slimnīcā neapgūtais ERAF finansējuma apjoms ir 26 miljoni eiro. Pretēji būvnieku 2023.gada decembra solījumiem SIA "Velve" būvdarbi nenotiek atbilstošā kapacitātē, atkārtotas pārbaudes liecina, ka problēmas ar pelējumu pagrabstāvā no būvnieka puses nav novērstas, un termiņu kavējumi turpina ietekmēt slimnīcas darbu.

Kā ziņots iepriekš, Stradiņa slimnīcas vadība ir veikusi virkni darbību, lai veicinātu projekta un būvniecības darbu apjoma paātrināšanu, t. sk. nodrošinājusi efektīvāku saziņu starp iesaistītajām pusēm, kopīgu darbu izpildes termiņu izsekojamības mērķiem, paātrinājusi būvdarbu nodošanas procesu un uzlabojusi finanšu plūsmu. Tāpat piesaistīts būvekspertīzes uzņēmums projekta strīdu un problēmu risināšanai, kā arī papildu cilvēkresursi projekta vadības komandai. Vienlaikus notikusi pāreja uz ārējo būvuzraudzību, veikta noliktavu apsekošana ieturēto līdzekļu izmaksai par piegādātajiem būvmateriāliem ar mērķi uzlabot naudas plūsmas apriti, noslēgtas trīspusējās būvizstrādājumu piegādes vienošanās ar uzņēmumiem tiešo norēķinu veikšanai u. c.

Komentāri

Pievienot komentāru