Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Loģistikas uzņēmumam AS «Remars-Rīga», kas ir lielākais AS «Rīgas kuģu būvētava» akcionārs, otrdien, 13.novembrī, piemērots jauns nodrošinājums - aizliegums komercķīlas reģistrācijai, pārjaunošanai un grozīšanai, ziņo «Lursoft» Klientu portfelis.

Nodrošinājums piemērots, pamatojoties uz Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes lēmumu. «Lursoft» izziņa liecina, ka uz šī gada 7.novembri uzņēmumam bija nodokļu parāds 69 tūkstošu eiro apmērā.

Šis ir otrais šobrīd uzņēmumam aktuālais nodrošinājums. Valsts ieņēmumu dienests aizliegumu komercķīlas reģistrācijai, pārreģistrācijai un grozīšanai piemēroja arī šī gada 18.oktobrī. «Lursoft» izziņa liecina, ka uzņēmumam šobrīd ir viena aktuāla komercķīla.

AS «Remars-Rīga» dibināta 1994.gadā, un uzņēmumam ir vairāki darbības virzieni - elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošana un pārdošana, metāllūžņu savākšana un utilizācija, kā arī transporta pakalpojumu sniegšana.

2017.gadā AS «Remars-Rīga» strādāja ar apgrozījumu 2,052 miljonu eiro apmērā un tā peļņa pēc nodokļiem bija 263 tūkstoši eiro. Uzņēmums nodarbināja 39 darbiniekus un nodokļos Latvijas valsts kopbudžetā samaksāja 396 tūkstošus eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru