Citas ziņas

Vienotības un Saskaņas centra kopīgu darbošanos koalīcijā nenoliedz

Mārtiņš Apinis, 02.06.2011

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Vienotība nodevusi savus vēlētājus un nav īstas pārliecības, vai šī politiskā spēka deputāti vēl iekļūs nākamajā Saeimā, šodien norādīja apvienības Saskaņas centrs Saeimas frakcijas vadītājs Jānis Urbanovičs.

Telekompānijas LNT raidījumā 900 sekundes gan viņš, gan Vienotības Saeimas frakcijas vadītājs Dzintars Zaķis nespēja konkretizēt abu politisko spēku iespējamo darbošanos koalīcijā.

Dz. Zaķis izteica viedokli, ka vēlētājiem ir pausts viedoklis par Vienotības sadarbību ar Zaļo un Zemnieku savienību, kā arī ar TB/LNNK, taču viņš nenoliedza iespēju, ka nākotnē varētu veidot koalīciju ar Saskaņas centru, piebilstot, ka Saskaņas centram ir iespēja paust savu valstisko domāšanu prezidenta vēlēšanās, balsojot par Valdi Zatleru.

J. Urbanovičs uz to atbildēja ar repliku, ka Vienotība kārtējo reizi uzstāda noteikumus. «Ar kādām tiesībām?,» neizpratnes pilnu jautājumu uzdod Saskaņas centra frakcijas vadītājs.

Runājot par šodien notiekošajām prezidenta vēlēšanām, viņš pauda, ka Saskaņas centra frakcijā ir «brīvais balsojums» un līdz vēlēšanu brīdim, katrs deputāts var pats pārdomāt kā balsot.

Komentāri

Pievienot komentāru