Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Vakar jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis noslēguma pasākumu topošās Zatlera reformu partijas (ZRP) līderis Valdis Zatlers pavadīja kopā ar paša piesaukto oligarhu, partijas LPP/LC līderi Aināru Šleseru.

ZRP pārstāve Daiga Holma aģentūrai LETA apgalvoja, ka vakar Jaunā viļņa noslēgumā restorānā notikušajā ballītē Šlesers Zatleram blakus apsēdies neaicināts. Holma neizslēdza, ka notikušais varētu būt provokācija, jo tūlīt parādījies fotogrāfs un iemūžinājis abus politiķus sarunājamies.

Kā skaidroja Holma, konkursa organizācijas komitejas priekšsēdētājs Aleksandrs Šenkmans uzaicinājis eksprezidentu uz pasākumu saņemt medaļu, kas piešķirta arī komponistam Raimondam Paulam, Valsts prezidentam Andrim Bērziņam, Šleseram un vēl kādam.

Zatleram sākumā blakus sēdējis Šenkmans. Kad viņš uz brīdi savu vietu atstājis, tajā neaicināts apsēdies Šlesers. «Viņi pārmija pāris vārdus par festivālu, un ar to šī epizode beidzās. Vienkārši Šlesers apsēdās ne savā vietā,» teica eksprezidenta pārstāve, «vai tā bija provokācija, grūti teikt. Bet bija aizdomīgi, ka fotogrāfs parādījās tieši uz šo brīdi».

Savukārt Šlesers par šādu Zatlera nostāju ir neizpratnē, norādot, ka sabiedrība tiek maldināta un ka šī saruna «nejauša jau gluži nebija».

«Esmu pārsteigts, ka Zatlers ir aizmirsis, ka visu vakaru pavadījām pie viena galdiņa. Un nevis tikai runājām pusotru minūti par Jauno vilni, bet saruna ilga minūtes 15, arī par politiku un cilvēkiem partijās,» aģentūrai LETA skaidroja politiķis.

LPP/LC līderis uzsvēra - ja Zatleram viņa klātbūtne bijusi tik nepieņemama, tad eksprezidents būtu varējis to pateikt un Šlesers būtu apsēdies pie cita galdiņa.

Kā ziņots, Zatlers kā savas jaunās partijas lozungu izvēlējies cīņu pret oligarhiem. Rosinot 10.Saeimas atlaišanu, viņš kā vienu no iemesliem minēja parlamenta atteikšanos atļaut veikt kratīšanu Šlesera dzīvesvietā.

Komentāri

Pievienot komentāru