Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

"Luminor Bank" piešķīrusi 665 000 eiro aizdevumu zobārstniecībai SIA "Dens" jaunas zobārstniecības ēkas būvniecībai Cēsīs, informē bankas pārstāvji.

Uzņēmums nodarbojas ar zobārstniecības, mutes ķirurģijas un implantēšanas pakalpojumu sniegšanu Cēsu novadā un pēdējo divu gadu laikā sasniedzis pozitīvu izaugsmi, dubultojot apgrozījumu.

"Dens" valdes locekle Monta Bērziņa skaidro, ka lēmums par jaunas zobārstniecības ēkas būvniecību Cēsīs tika pieņemts pirms diviem gadiem, kad pacientu pieraksts pie speciālistiem sasniedza vairākus mēnešus. Augstā pieprasījuma dēļ speciālistiem nereti nācās strādāt garas stundas un brīvdienās, tādēļ tika palielināts zobārstniecības darbinieku skaits.

Bērziņa norāda, ka "Luminor Bank" aizdevums palīdzēs jaunās ēkas būvniecībā, lai turpinātu piesaistīt papildu speciālistus un nodrošinātu papildu kapacitātes, tādējādi varēs samazināt pacientu pieraksta rindas, kā arī tiks iekārtoti kabineti ķirurģijai un implantēšanas pakalpojumu sniegšanai.

Jaunās zobārstniecības ēkas iekštelpu kopējā platība plānota 545 kvadrātmetri. Trīsstāvu ēkas pirmajā stāvā tiks ierīkota klīnika ar pieciem kabinetiem, kā arī rentgena, uzgaidāmajām un atpūtas telpām. Otrajā stāvā ir paredzēti kabineti nomniekiem - zobu tehniķiem un citiem speciālistiem, savukārt trešajā stāvā būs pieejami īstermiņa nomas dzīvokļi ārstu un pacientu vajadzībām.

"Dens" pamatnodarbošanās ir zobārstniecības pakalpojumu sniegšana Cēsīs. 2021.gadā zobārstniecība sāka ķirurģisko un implantēšanas pakalpojumu sniegšanu, piesaistot papildu speciālistus.

Uzņēmums reģistrēts 1993.gadā, un tā pamatkapitāls ir 9960 eiro. "Dens" īpašniece ir M.Bērziņa. "Dens" 2021.gadā strādāja ar 657 532 eiro apgrozījumu un guva 169 120 eiro peļņu.

Pēc aktīvu apmēra "Luminor Bank" ir ceturtā lielākā banka Latvijā.

Komentāri

Pievienot komentāru