Jaunākais izdevums

Rīgā, daudzdzīvokļu ēkā Skanstes Virsotnes degušas vairākas automašīnas, no kurām divas - itāliešu ražotāja Lamborghini markas transportlīdzekļi, sociālajā portālā Facebook raksta aculiecinieki.

Tāpat degusi Toyota markas automašīna.

Kā liecina attēli, Lamborghini automašīnām bijusi Lietuvas valsts reģistrācijas numura zīmes.

Kā informēja Valsts policijas pārstāve Diāna Lūkina, pagājušajā naktī, 25. aprīlī, ap pulksten 1.35 policija saņēma informāciju, ka Rīgā, Skanstes ielā deg automašīnas. Kopumā cietušas trīs automašīnas - divi Lamborghini un viena Toyota Land Cruiser. Šobrīd par notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185.panta otrās daļas un ir nozīmētas ekspertīzes, lai noskaidrotu degšanas iemeslus. Šobrīd notiek izmeklēšana.

Komentāri

Pievienot komentāru
Auto

Sola 10 000 eiro atlīdzību par palīdzību atrast Lamborghini automašīnu dedzinātāju

LETA, 28.04.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uzņēmējs Kaspars Caune izsludinājis 10 000 eiro atlīdzību par palīdzību atrast ļaundari, kurš šonedēļ Rīgā ugunsgrēkā sabojāja divas Lamborghini automašīnas.

Caune, kurš publiski minēts kā šo spēkratu lietotājs, sociālajā tīklā Facebook ievietojis videonovērošanas kameras ierakstu, kurā redzams cilvēks, kurš esot dedzinājis automašīnas. «Tā izskatījās, kad spridzināja. Ja kāds palīdzēs viņu atrast un sodīt, saņems 10 000 eiro atlīdzību no kompānijas, kam pieder automašīnas,» raksta Caune.

Jau ziņots, ka naktī uz pirmdienu policija saņēma informāciju, ka Skanstes ielā autostāvvietā aizdegušās automašīnas - Lamborghini Gallardo, Lamborghini Murcielago un viens Toyota Land Cruiser markas spēkrats.

Komentāri

Pievienot komentāru