Jaunākais izdevums

Šā gada vasarā darbu Rīgā uzsāks uzņēmuma Elfa Distrelec biznesa pakalpojumu centrs, kur jaunas darbavietas sākotnēji tiks nodrošinātas līdz 20 darbiniekiem, liecina medijiem sniegtā informācija.

Elfa Distrelec ir viens no lielākajiem elektronikas un automātikas produktu izplatītājiem Eiropā, kas pārstāvēts Šveicē, Vācijā, Austrijā, Zviedrijā, Nīderlandē, Itālijā, Norvēģijā, Dānijā, Somijā, Polijā un Baltijas valstīs. Vēl desmitiem valstīs visā pasaulē uzņēmumu pārstāv izplatītāji. Elfa Distrelec sadarbojas ar aptuveni 1000 vadošajiem piegādātājiem pasaulē; kopumā noliktavā atrodas vairāk nekā 250 000 produktu.

Šobrīd uzņēmumā strādā aptuveni 700 darbinieki, veidojot ap 300 miljonu eiro lielu apgrozījumu. Elfa Distrelec pieder Šveices industrijas koncernam Datwyler – korporācijai ar ambicioziem attīstības plāniem. Viens no tuvākajiem projektiem ir biznesa pakalpojumu centra izveide Rīgā ar pamata fokusu uz finanšu datu apstrādes procesu nodrošināšanu visām Elfa Distrelec filiālēm.

Darbam Elfa Distrelec biznesa pakalpojumu centrā tiks piesaistīti profesionāļi ar dažāda līmeņa pieredzi un kompetencēm: pakalpojuma centra vadītājs, komandu vadītāji (Team Lead), kā arī finanšu datu apstrādes speciālisti.

Elfa Distrelec sadarbības partneris darbinieku piesaistē biznesa pakalpojumu centram ir personāla atlases kompānija CVO Recruitment Latvia.

Kā atzīmē CVO Recruitment Latvia biznesa attīstības vadītāja Liene Kubliņa, pieprasījums pēc finanšu nozares profesionāļiem šobrīd strauji pieaug, un 37% no visiem pērn uzņēmuma realizētajiem atlases projektiem bijuši tieši finanšu jomā. Pamatā pieprasīti ir pieredzējuši profesionāļi augstākā līmeņa finanšu vadības, finanšu kontroles un grāmatvedības pozīcijām. Ņemot vērā straujo ārpakalpojumu centru attīstību Latvijā, arī speciālisti ar 1 – 3 gadu pieredzi finanšu datu apstrādē un analīzē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

2015. gadā Rīgā nodibinātais biznesa pakalpojumu centrs Elfa Distrelec nesen pārcēlies uz jaunām biroja telpām, kas Eastnine Alojas birojos, informē uzņēmumā.

Šobrīd uzņēmuma komandā ikdienā strādā vairāk nekā 100 speciālisti no dažādām jomām.

Distrelec grupa pēdējo gadu laikā ir kļuvusi par vienu no vadošajiem elektronikas, automatizācijas un mērīšanas tehnoloģiju, kā arī IT un piederumu tiešsaistes un katalogu izplatītājiem Eiropā.

“Covid arī mūs ir ietekmējis un padarījis elastīgākus. Ja kādreiz 90 % uzņēmuma darbinieki strādāja klātienē pie stacionārajiem datoriem, tad pandēmijas pirmajā vilnī jau tika ieviestas pārmaiņas. 100% darbinieku strādāja attālināti un tika pieņemts lēmums nomainīt visus datorus uz portatīvajiem, lai saglabātu mobilitāti arī turpmāk. Protams, daudzi atzina, ka viņiem ir ērti strādāt no mājām. Tā kā mūsu biznesā tas ir iespējams, nolēmām to ieviest kā normu un dot iespēju darbiniekiem izvēlēties. Šobrīd ir novērojamas 3 darbinieku grupas – pārsvarā vēlas strādāt no mājām, pārsvarā vēlas strādāt birojā un tādi, kam birojā patīk atrasties pāris dienas nedēļā. Plānojam, ka arī nākotnē darbinieki birojā varētu būt 2 – 3 reizes nedēļā un pārējo laiku strādāt attālināti, vienojoties par šo grafiku ar savu komandas vadītāju,” stāsta Elfa Distrelec personāla speciāliste Elīna Kavace.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Elektronikas un automātikas, IT aksesuāru un mērierīču produktu interneta veikals juridiskām personām Elfa Distrelec Latvijā un uzņēmuma preču izplatīšanas centrs Eiropā palielina elektronikas preču piedāvājuma klāstu par 50000 vienībām, teikts paziņojumā medijiem.

Kopumā veikala piedāvāto preču apjoms palielinās par 70 %, nodrošinot klientam pasūtījuma izsūtīšanu tajā pašā dienā, kad tas veikts.

Lai nodrošinātu labāku klientu apkalpošanu Latvijā un deviņās citās Eiropas valstīs, elektronikas preču izplatītājs Elfa Distrelec atvēris jaunu lielas kapacitātes preču izplatīšanas centru (Central Distribution Center) Nīderlandes pilsētā Hertogenbosā.

Interneta veikala klientam tagad ir iespēja izmantot vairākus preču kategoriju un meklēšanas rezultātu atlases kritērijus (kategoriju navigēšana), nodrošinot klientam iespēju salīdzināt vairākas preces vienlaikus. Tiešsaistes tehniskā atbalsta komanda piedāvā bezmaksas konsultācijas un ieteikumus.

Komentāri

Pievienot komentāru