Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Decembrī Rīgas tirdzniecības centrā "Sāga" durvis vēris jauns profesionālo darba instrumentu un tehnikas veikals "Stokker", kura izveidē un aprīkojumā investēti 100 000 eiro.

Šobrīd tas ir otrais lielākais "Stokker" instrumentu centrs Latvijā ar tirdzniecības zāles platību 500 m2, kā arī noliktavas un instrument servisa telpu platību 225m2. Reaģējot uz arvien pieaugošo pieprasījumu pēc iepirkšanās tiešsaistē, patērētāju ērtībām veikalā ir uzstādīts pakomāts "Stokker" e-veikalā veikto pirkumu saņemšanai.

Pēdējo sešu gadu laikā "Stokker" veikals atradās nelielās telpās Dzelzavas ielā, taču klientu daudzumam un apkalpošanas kvalitātes prasībām augot, radās vajadzība pēc plašākas un laikmetīgākas tirdzniecības teritorijas.

Pēdējo gadu patēriņa tendences rāda, ka profesionāls un kvalitatīvs darba apģērbs kļūst arvien pieprasītāks Latvijas uzņēmumu vidū. To apliecina arī uzņēmuma pārdošanas rezultāti - darba apģērbi un apavi šobrīd ir visstraujāk augošā "Stokker" produktu kategorija. Papildus tam veikala piedāvājumā ir plašs rokas instrumentu, elektroinstrumentu, dārza un meža tehnikas, tīrīšanas iekārtu, smērvielu, metināšanas tehnikas, celtniecības tehnikas un komunālās tehnikas produktu klāsts.

Kopumā 2023.gadu uzņēmums vērtē kā sekmīgu. Prognozēts, ka "Stokker" Latvija (SIA Stokker un SIA Agritech) 2023.gada apgrozījums sasniegs 90 miljonus eiro. Šogad uzņēmums kāpināja pārdošanas jaudas, paplašināja preču sortimentu un aktīvi strādāja pie apkalpošanas kvalitātes uzlabošanas. Plānots, ka 2023. un 2024.gadā "Stokker" kopējo investīciju apmērs jaunu pārdošanas centru izveidē un esošo veikalu rekonstrukcijā Rīgā, Saldū, Talsos un Gulbenē sasniegs 5 miljonus eiro.

Stokker ir instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu uzņēmums Baltijā ar 32 Stokker centriem. Pirmais Stokker centrs Latvijā bija atvērts 2000.gadā Rīgā, un šodien Latvijas lielākajās pilsētās darbojas jau 12 centri.

Uzņēmumu grupa nodarbina vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā, kas specializējas būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Turklāt uzņēmums nodrošina Baltijā lielākās tehniskā atbalsta komandas pakalpojumus, kurā darbojas 120 servisa speciālisti.

Komentāri

Pievienot komentāru