Jaunākais izdevums

Kredīta garantiju izmantojām uzņēmējdarbības paplašināšanai, klīnikas vajadzībām iegādājoties un renovējot 1900. gadā celtu ēku. Mūsu projekta finansētāja Citadele banka pati sazinājās ar Altum par garantijas piešķiršanu šim projektam. Altum garantija tika piešķirta operatīvi ar bankas starpniecību, nepatērējot uzņēmuma laiku, tādējādi ļaujot to veltīt uzņēmējdarbības attīstībai.

Uzņēmēja pieredze, kā izmantot valsts atbalstu biznesa attīstībai, Kārlis Ķibermanis, Adenta valdes loceklis

Projektu uzsākām, jo bijām sasnieguši to robežu, kad izdevīgāk ir iegādāties savu nekustamo īpašumu, nevis izmantot nomātas telpas, tādējādi nomas izdevumu vietā iegūstot savu nekustamo īpašumu, kas piešķir papildu stabilitāti mūsu saimnieciskajai darbībai.

Ņemot vērā projekta apjomu un specifiku, bez Altum garantijas aizdevumu mūsu klīnika nevarētu iegūt. Altum garantija mums dod iespēju realizēt iecerēto uzņēmējdarbības paplašināšanu, radot jaunas darbavietas, palielinot uzņēmuma vērtību, konkurētspēju un vēl vairāk paaugstinot pakalpojumu kvalitāti.

Šobrīd pēc apgrozījuma mēs esam lielākā privātā zobārstniecības klīnika Latvijā, un otra lielāka aiz Stomatoloģijas institūta. Ar Altum palīdzību saņemtais finansējums ļaus mums palielināt savu uzņēmējdarbības apjomu par 30%, tādējādi apgūstot papildu tirgus daļu.

Nākotnē, ja būs iespēja un nepieciešamība, noteikti izmantosim Altum piedāvātās iespējas. Ieteiktu arī citiem uzņēmumiem izmantot iespējas, ko piedāvā Altum, jo reizēm tā var būt atslēga nepieciešamā finansējuma saņemšanai. Zinu arī citus uzņēmējus, kas pateicoties Altum ir realizējuši iecerētos projektus un šobrīd veiksmīgi darbojas.

Uzzini vairāk par valsts atbalsta kredīta garantijām.

Skaties vairāk par uzņēmēju pieredzi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Līdz ar energoresursu cenu kāpumu augusi arī uzņēmēju interese par energoefektivitātes paaugstināšanas iespējām, nozares pārstāvji prognozē, ka šāda tendence saglabāsies arī turpmāk.

Energoefektivitātes likuma prasības šobrīd izpildījuši gandrīz visi lielie uzņēmumi un aptuveni 500 lielie elektroenerģijas patērētāji, liecina Ekonomikas ministrijas (EM) sniegtā informācija. Kopumā energoauditoru līdz šim ieteiktie pasākumi uzņēmējiem ļaus ietaupīt 162,4 GWh enerģijas jeb aptuveni 12 miljonus eiro. Rezultāts galvenokārt tiks sasniegts, pārejot uz efektīvākām ražošanas tehnoloģijām un procesiem. Lai samazinātu energoresursu izmaksas, EM aicinājusi komersantus noslēgt arī brīvprātīgas vienošanās par energoefektivitātes uzlabošanu.

Lasi laikraksta Dienas Bizness šīs dienas numuru elektroniski!

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ildza ezera krastā Skaistas pagastā, Krāslavas novadā tapušas trīs vasaras mājas, kas viesiem ļaus piedzīvot īstu Latgali.

"Pazust Latgalē" piedāvā iespēju padzīvot kādā no trim vasaras mājām ezera krastā - īstā un autentiskā sādžā. Katra māja ir aptuveni 35 kvadrātmetrus liela, terases platība - 10 kvadrātmetri.

"Mēs vēlamies, lai cilvēks ierauga īstu Latgali, tādu, kāda tā ir Skaistas pagastā. Lai mūsu klientam ir iespēja satikt tādu brīnumu kā auto veikals un pastaigāties pa ciemu, pa vietējiem mežiem un pļavām. Mēs radījām modernu māju, bet visu pārējo centīsimies saglabāt tādu, kāds tas bija manā bērnībā. Savā ziņā tā būs iespēja atgriezties bērnībā arī mūsu klientiem vai kādā astoņdesmito gadu filmā," biznesa portālam db.lv stāsta "Pazust Latgalē" izveidotāja Inga Gavrovska.

Komentāri

Pievienot komentāru