Jaunākais izdevums

#Izbeigts kosmētikas ražotāja SIA Attirance maksātnespējas process un uzņēmums likvidēts.

Pēc kosmētikas ražotāja SIA «Attirance» maksātnespējas procesa izbeigšanas pagājušajā nedēļā, šonedēļ uzņēmums likvidēts, ziņo «Lursoft» Klientu portfelis.

Pirmdien, 29.janvārī SIA «Attirance» izslēgts no komercreģistra.

SIA «Attirance» izveidots 2003.gadā, un nodarbojās kosmētikas ražošanu. Uzņēmums savas darbības pirmajos gados strauji attīstījās, ik gadu dubultojot savu apgrozījumu, un 2010.gadā tā apgrozījums pārsniedza vienu miljonu eiro. Lielāko apgrozījumu SIA «Attirance» sasniedza 2011.gadā, kad uzņēmuma apgrozījums sasniedza 1,550 miljonus eiro.

Uzņēmuma peļņa tā darbības laikā bijusi svārstīga - no pāris tūkstošiem līdz 274 tūkstošiem eiro, ko uzņēmums nopelnīja pirmskrīzes buma laikā 2007.gadā. Četros no 12 darbības gadiem, par kuriem «Lursoft» pieejami uzņēmuma finanšu rādītāji, SIA «Attirance» arī cietis zaudējumus. Lielākie tie bija 2012.gadā, sasniedzot 370 tūkstošus eiro.

Pēdējais gads, par kuru iesniegts uzņēmuma gada pārskats, bija 2015.gads, un tajā SIA «Attirance» apgrozījums bija 1,125 miljoni eiro, bet tam bija zaudējumi gandrīz 10 tūkstošu eiro apjomā.

2016.gada 23.septembrī tiesa ierosināja SIA «Attirance» maksātnespējas procesu pēc AS «Capitalia» iesnieguma, jo kosmētikas ražotājs nebija veicis AS «Capitalia» aizdevuma atmaksu līgumā noteiktajā termiņā un bija parādā 26 tūkstošus eiro.

Pagājušajā nedēļā, 2018.gada 24.janvārī Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa izbeidza maksātnespējas procesu, jo bija izpildīts kreditoru prasījumu segšanas plāns.

SIA «Attirance» vienīgā īpašniece no 2006.gada līdz uzņēmuma likvidācijai bija Mirdza Liepiņa.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa 24.janvārī nolēmusi izbeigt kosmētikas ražotāja SIA «Attirance» maksātnespējas procesu, jo izpildīts kreditoru prasījumu segšanas plāns, ziņo «Lursoft» Klientu portfelis.

Uzņēmuma maksātnespējas process tika ierosināts 2016.gada 23.septembrī pēc AS «Capitalia» iesnieguma, jo kosmētikas ražotājs nebija veicis AS «Capitalia» aizdevuma atmaksu līgumā noteiktajā termiņā un bija parādā 26 tūkstošus eiro.

Pēc maksātnespējas procesa pasludināšanas par SIA «Attirance» maksātnespējas procesa administratoru tika iecelts Armands Apsāns.

Tā kā maksātnespējas procesā izpildīti kreditoru prasījumi, tad administrators Armands Apsāns 2018.gada 9.janvārī vērsās tiesā ar pieteikumu par maksātnespējas procesa izbeigšanu, ko tiesa uzskatīja par pamatotu un apmierināja.

Komentāri

Pievienot komentāru