Jaunākais izdevums

“Smartpost Itella” iegulda 2 miljonus eiro, lai paplašinātu paku termināļu tīklu visās trijās Baltijas valstīs.

“Ar šo nozīmīgo ieguldījumu plānojam palielināt ģeogrāfisko pārklājumu Baltijas valstīs un būt vēl tuvāk saviem klientiem,” saka “Smartpost Itella Baltics” vadītājs Ģedimins Mikuss (Gediminas Mickus). Viņš skaidro, ka ieguldījuma mērķis ir uzlabot paku termināļu tīklu visās trīs Baltijas valstīs: “Pērn “viskarstākajā” sezonā bija acīmredzams, ka pieprasījums pēc “Smartpost Itella” pakalpojumiem ir ievērojami pieaudzis.”

Šogad uzņēmums plāno ierīkot vēl 63 jaunus paku termināļus Latvijā, 25 - Lietuvā un 12 - Igaunijā. Kopumā “Smartpost Itella” paku termināļu tīkls visās Baltijas valstīs ir palielinājies par 10%. Plānots arī palielināt 40 esošos paku termināļus Latvijā, 15 paku termināļus Lietuvā un piecus Igaunijā.

““Smartpost Itella” apkalpoto sūtījumu apjoms Latvijā pašlaik aug visstraujāk. Tāpēc tieši Latvijas tirgū ir lielākais pieprasījums pēc jauniem paku termināļiem. Līdz ar to kopumā plānojam palielināt klientiem pieejamo paku termināļu nodalījumu skaitu par 64%!” stāsta Mikuss. “Paku termināļus klienti izmanto arvien vairāk. Piemēram, laukos šāds pakalpojums ir pieprasīts un nepieciešams. Tāpēc mums jāseko klientu prasībām un jāpiedāvā vislabākā un augstākā klientu apkalpošanas kvalitāte vistuvāk viņu dzīvesvietai.”

“Smartpost Itella” labprāt uzstāda paku termināļus mazās apdzīvotās vietās. Protams, svarīgs ir kopējais cilvēku daudzums konkrētajā vietā, bet tas ne vienmēr ir noteicošais faktors. “Smartpost Itella” izmantotais tehniskais risinājums ļauj sākumā uzstādīt nelielu iekārtu, piemēram, tikai ar sešiem nodalījumiem, jo katrām durtiņām ir atsevišķa klaviatūra. Vajadzības gadījumā pieejamo nodalījumu skaitu var viegli palielināt.

Uzņēmums “Smartpost Itella” pieder starptautiskai Somijas uzņēmumu grupat “Posti”. “Smartpost Itella” nodrošina paku piegādi un transporta pakalpojumus. “Smartpost Itella” ir lielākais “Smartpost” paku termināļu pārklājums Ziemeļeiropā. No 2023. gadā, izmantojot “Smartpost Itella”, sūtījumu iespējams nogādāt uz 27 Eiropas valstīm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

“Smartpost Itella” uzsāk pārmaiņu ceļu, lai kļūtu par vienu no tirgus līderiem sūtījumu piegāžu jomā Baltijas valstīs. Uzņēmums, kuru pārvalda “Posti” (Somijas pasts), ir mainījis vadības struktūru un iecēlis jaunu vadītāju Baltijas valstīs – Ģediminu Micku.

Jaunais “Smartpost Itella” vadītājs Baltijas valstīs Ģ. Mickus uzņēmumā strādā jau piecus gadus, vairākus gadus bijis uzņēmuma vadītājs Lietuvā, bet pēdējos septiņus mēnešus – pārdošanas un komercdirektors Baltijas valstīs. Ģ. Mickum ir vairāk nekā desmit gadu pieredze loģistikas un sūtījumu piegāžu tirgos, un viņš strādājis vairākos starptautiskos uzņēmumos.

“Esmu gandarīts par šo atzinību un to, ka man ir uzticēts uzņēmums, kam netrūkst ambiciozu mērķu. Esmu pārliecināts, ka manas zināšanas, pieredze un kompetence veicinās uzņēmuma izaugsmi reģionā un tā veiksmīgu turpmāko darbību,” saka Ģediminas Mickus.

“Posti” viceprezidents Kajs Kulps norāda, ka šis paaugstinājums ir pelnīta atzinība, kas gūta konsekventa darba rezultātā. “Pie “Smartpost Itella” vadības stūres Baltijā stāsies atjautīgs, proaktīvs, mērķtiecīgs un profesionāls vadītājs, par kuru mēs nešaubāmies, ka viņš mūs atbildīgi un pārliecinoši vadīs uz ambiciozajiem mērķiem,” par Ģ. Micka paaugstināšanu amatā saka Kajs Kulps.

Komentāri

Pievienot komentāru